![]() |
|
Преку глава ми е од.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 171819 |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Од роднини
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Климање со глава и тапшање по раме
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
преку глава ми е од ова никакво лето! мислам дека си легнав во јули и се разбудив некаде во ноември, сред дождови... туку ај да не мрмкам и јас, да одам да си ги најдам чизмите ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Од тетки. Буквални тетки. Роднински тетки. Не теткици!
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
...од мрмници ![]() |
|
![]() |
|
д4 б3 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
мрмрмр
|
|
old d4b3
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
..од нови закони и измишљотини
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Преку глава ми е од недоквакани стренџери
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Од несопособни луѓе. Денес цел ден глумам преведувач, посредник и што уште не.
Да не се знае дека ти треба транзит виза, а заминуваш за два дена, па веќе мислам...
![]() |
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
.. od lagi ... sekogas mi bilo ... od denes i jas kje se odnesuvam onaka kako sto odredeni licnosti se odnesuvaat kon mene
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
преку глава ми е од е-дневник...
тој што го смисли никогаш да неможе да се најави за детето да си види ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Еден праг, бууум. Втор, бум. Трет, скоро ќе си ги искршев прстите. Преку глава ми е од нив
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 171819 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |