|
ППТ апарат од 2л - задолжително |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko se silat nikoj ne mue kriv sega neka mu dremat aparatite vo magacini
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф темава отвара стари рани...како денес ја купив утредента го сменија законот фаќа прашина сега у гепек
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако да најдам троа временце да изнапишам на темава. Ама еве сеа начекав...
Како прво, нема таков закон што ќе го натера или што ќе му забрани нешто на македончето. Од мотор не сум слезен, а кацига немам... 300 закони да забрануваат, мене не можат да ме натераат да возам со нокшир на глава... Исто така и со ППТ. Безразлика дали е со закон. Поубаво да ги фрлиш некои 2000 денари, отколку беспомошно да глеаш кај што гори некоја кола и да чекаш пожарна. Примери?? - На комшијата 101 што бувна во 6 сабајле... татко ми трчаше по пижами до пошта за да најди апарат за ганење пожар. Цитроен АХ изгоре на паркингот отспротива. Татко ми, ко и стално, примети дека нешто е чудно кај колаат уште кога само чадеше спојот. Да имаше апарат за пожар при рака, ќе го изгасеше и ќе му ја спасеше колата на човекот. Дури дојде пожарната, до пола ја немаше. Не личи да ставам слики. Точно до предната врата маф беше сета... Шкодата коа ми напрае спој... Една секунда да задоцнев со вадењето на акомулаторот, и готово беше и тоа. Кога се запали писата што ја топев за битумен в гаража?? Со вода ќе напрај чадој до небо... Бемвето што се запали кај еден пријател на швајцување? Овие ги памтам како посебни настани во областа на авто-пожарите. Затоа дечки... имајте еден ППТ при рака секогаш. Не знаеш што се можеш да спасиш со него, а и кога (недај боже) тебе ќе ти затреба... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не само на форумов,колку само ги терав у триста за законов... Си ја купив си пцуев,и до минатиот понеделник стоеше во гепек. Е арно ми ти ама,цела хауба ми вивна во пламен минатиот понеделник. Само две недели откако ми беше на мајстор електричар... Да не му го берам гревот,велат тој што направил еден, тој што мисли сто грева.Среќа на присебноста од моја страна брзо го изгаснав оганот...Па за едно пет шест години ако имам среќа повторно да заработам за кола прво што ќе направам е да си ставам и ПП апарат во гепек. Да живеат двокатните автобуси! |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |