![]() |
|
Оптика (интернет,тв , итн) |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Февруари.2010 во 16:16 |
....i se drugo...telefonija...televizija!
-tuku,...prashanjeto e( za mene mislam ![]() ![]() ..ne za drugo,...tuku kompjuterov mi e pet-shest godini star ,..pa, mi se chini deka i nema da ima kojznae kakov brzinski efekt ....optikata. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нема врска компјутеро, разликата е огромна од 5 мегабита на 50 мегабитен интернет . Ако ти се даваат 2000 денари или незнам колку е точно оптичкиот интернет , стависи. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa, i ne e bash dve iljadi
![]() ![]() dobro e shto samo edna godina si "zaglaven". inache,.. vo makedonija ima samo nekolku zgradi vo skopje dosega povrzani so optichki kabel. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Share Your ResultsShare this result with others by selecting one ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |