IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Ima novotarii od Jugoton?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ima novotarii od Jugoton?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
LaBo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Мај.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LaBo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2010 во 00:30
Originally posted by ptr ptr напиша:

...Не можам да прифатам да продолжам да постирам слики и коментари, знаејќи дека некој се потсмева со истите...

A sto ti e gajle ako nekoj, (do cie mislenje ti e kolku do lanskiot sneg), se potsmeva.

Aj malku da ja spustime topkata...
I na Fotoidividi se sretnuvaat kvalitetni fotografi so povece od uspesni fotografii..., dobro de, ne se mnogu ama gi ima. Od druga strana, ne znaci deka se sto e na Flickr ili DeviantArt mora da e umetnost..., dobro de ima i umetnost i toa vo pogolemi kolicini.
A sto se odnesuva do komentarite i "ocenkite", (bi trebalo da ni vredat samo tie sto se od nekoi do cie mislenje drzime), najcesto se takvi kakvi se..., nikakvi.
Кон врв
Марио Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Марио Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2010 во 02:31
Originally posted by hypertech hypertech напиша:

zaradi tie slikickite "This is art" ili "gold medal for photography" mi se povrakja od flickr

Dade, gluposti se toa, ama zboram nie da pokreneme revolucija. Da ne ima na flickr povekje i povekje da si komentirame na fotki. Ama povekje vo smisol pokonstruktivno.
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2010 во 02:45
Originally posted by KoKi KoKi напиша:

i jas se soglasuvam so Tegla

a sto se odnesuva do komentarite na Flickr... jas tamu ne sum videl nitu eden konstruktiven komentar, samo pofalbi, ligavenja i razni ruzni sharenoliki slikicki namesto tekst (nesto nalik 5kite na idividi)

...da ne me razberete pogresno, super е flickr, no ne i tipot na komentarite...

"Therein lies the problem"
Flickr ne e nisto porazlicen, tapsanje po ramo i sl.
Licno odbrav EyeFetch... ista prikazna kako Flickr, ama prvo tamu zagaziv.

Konstruktivni komentari imam nacekano na PhotoSig, ama ogromen e sajtot i malku komentari se na broj. Ima i drugi maani, ama da ne ve gusam dzabe.

IdiVidi deka e nas, MK sajt, ne od drugo ... kako i da e ne go posetuvam dovolno cesto za da me nervira... ova bese isklucok bidejci slikata bese ocajanie, a gledam ima coravi koi padjaat u trans... pa na FaceBook ludjevo pokazuvaat povece kriticnost od toa BTJ!

Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2010 во 02:50
Originally posted by Марио Марио напиша:

Originally posted by hypertech hypertech напиша:

zaradi tie slikickite "This is art" ili "gold medal for photography" mi se povrakja od flickr

Dade, gluposti se toa, ama zboram nie da pokreneme revolucija. Da ne ima na flickr povekje i povekje da si komentirame na fotki. Ama povekje vo smisol pokonstruktivno.

I ce dobies "pod-zaednica" koja ce bide FIV prenesena na Flickr (porano, ili podocna) koja ce ima tendencija da "pukne" na istiot nacin, od istite pricini.

Nema veze, dzabe vi go pocnav muabetot. Me iznenadi toa sto go snema komentarot sto go imav pisano, pa zatoa...

Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,861 секунди.