![]() |
|
Бандини - индиска серија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Автор | |||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Господарот ја пофалил таа на С, Санду мислам се викаше (незнам заборавив) и во позадина иде опасна музика! Бум! Мислиш некој умира, мислиш којзнае што се случува, а тие се гледаат како што вика Ајрон едно добри 5 мин. и оваа делува како да црка, задишана е и `дтка.
Ох... зошто си их мајко родила... |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
||
Не дај боже да почнее.... ![]() А од каде таа информација?? ![]() |
|||
![]() |
|||
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
||
Да само богатата каста, сиромавите не виделе тв.Ако ја гледаш серијата го има тоа во неа. Отсликана е сета бедотија на Индија.Дејствието е во сегашноста. Замисли ...........да не си видел тв,шпорет,водовод немаат, за тоалет да не зборувам............И што мислиш зошто сител (провладина) ја дава серијава????? ![]() ![]() ![]() ![]() Тоа е пропаганда, кој може да ја препознае, кој неможе.........ќе аплаудира кога ке фрла лопати Н.Г. |
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
![]() |
|||
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
||
Да не дојде до забуна, нема продолжение серијата.
Заврши Шехерезад и само неинформирани луѓе може да измислат дека имало уште епизоди.
|
|||
![]() |
|||
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
||
Уф фала му на бога. Инфракт ќе ме фатеше инаку. ![]() Оф топик отидовме, или да?! Изменето од Ѕвончица - 20.Август.2010 во 17:38 |
|||
![]() |
|||
С.Коцев ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
||
Јас незнам кој гледа Бандини.. луѓе со недостаток на мозок!? Досега нешто поглупаво не сум видел во животот!!
![]() ![]() ![]() Изменето од С.Коцев - 04.Септември.2010 во 17:30 |
|||
All about electronics!
|
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
||
Бидејќи често ми се случува да не сум дома или да имам други обврски за време на филмов , вчера случајно седнав да ја гледам епизодата ( поради преубавите женски ликови ) и влегува татко ми во соба и ми вика : "Зар и ти керко почна да го гледаш Барливи ?
![]() Откако се изнасмев , го корегирав дека не се вика БАРЛИВИ, туку БАНДИНИ :) |
|||
![]() |
|||
CICAMACA ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
||
ХА,ХА,ХА,ХА..........
Тој твој татко .............те критикува ли ако гледаш амерички трилер или амерички акционен филм?.............Тие се барливи филмови............кои го популаризираат насилството, а приказната за Санто е вистинска животна приказна, која се случува во денешно време.Е сега, нема сех, нема голотија..............ама колку е тажно да се остави дете (Санто на 16 г. ја омажија) од 15-16г. да му слугува на некој непознат...............Тажна е судбината на сиромашното дете, сираче, неписмено и приглупо............ |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
За немажените ’Бандини’ нема мобилен
Старешините на едно село во северниот дел на Индија донесоа одлука со која на немажените жени им се забранува користење мобилни телефони, со цел да бидат спречени да договараат недозволени бракови и со тоа да станат жртви на убиство од чест. Според одлуката на старешината од селото Ланк, неженетите момчиња ќе можат да користат мобилни телефони, но само под строга контрола на родителите. Локалните здруженија за заштита на правата на жените ја критикуваат оваа „драконска“ мерка како заостаната и неправедна. Еден од старешините на селото изјави дека забраната е донесена поради стравувањата дека момчињата и девојчињата тајно ќе договараат бракови, што е спротивно на локалните обичаи. Според податоците на локалната полиција само минатиот месец во областа Музнафарнагар во државата Утар Прадеш, каде се наоѓа селото Ланк, побегнале 34 двојки, што довело до осум убиства од чест. |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
Децата пораснаа Санто постара за 15 години е ама нема гајле...не и се приметува....
![]() Сега и Вишал ќе го најде ...син и....после 25 години ќе се дружат конечно ![]() Ццц сега дури сватив дека Санто е мажена веќе 25 години....а господарот секој ден се помлад изгледа...Му се погодила невестата ![]() ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
Bandini-sranje u boja
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Araksi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
||
Не ми се верува колку имате пишувано за серијава.
Навистина има некој кој ја гледа, но веќе е досадна, незнам точно колкав временски период се емитува но најавувале дека ке имало продолжение од серијата - демек се снимала. ахахаххахах Па што ке биде бе тогаш Дарамраџ - дедо? хаххаха А Сандто пак - помлада од сите а баба???? ![]() Многу ми се смешни, многу наивна серија! Алал да им е на тие што ја гледаат ![]() |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
![]() ![]() и јас ја гледав порано серијата ![]() ама требаше да заврши пред два месеци...тогаш ќе беше во ред... ама сега како што приметив што се случува......... ![]() ![]() тоа богами не е за гледање ![]() сите граници се поминаа.... ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |