IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - mojata posledna fotosesija vo 2009 agresive art
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

mojata posledna fotosesija vo 2009 agresive art

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
ladislav_king Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: mojata posledna fotosesija vo 2009 agresive art
    Испратена: 20.Декември.2009 во 19:48
So moite prijateli od forum.idividi.com.mk
bi sakal da prezentiram mal del od mojata posledna fotosesija "Beyond Bizare" so sto ja zaokruzuvam za mene dosta uspesnata 2009....stanuva zbor za Agressive Art ..ona sto jas go rabotam ......se nadevam deka ke vi se dopadne......

http://www.kadevecer.com.mk/noken-zivot/beyond-bizare-fotosesija-na-blazevski-blagoja
MainstreaM
Кон врв
Panini Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2009
Поени: 222
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Panini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 21:41
Pa Drugar Blagoja,

ne samo shto sum zadovolen i vooduseven od tvojata genijalna umeshnost za stopiranje na vremnskite periodi vo praviot moment i pritoa davajki edna prekrasna slika za opredelenata situacija, tuku i navistina mi e mnogu drago se raduvam sto ima lugje kako tebe,koi se zanimavaat so morbidno-brilijantni temi i izvonredno gi prezentiraat.
Neznam dali e ova samo licno tvoja scenografija ili e vo sklop na nesto, ama bi sakal da go vidime v nekoj vesnik il nekoe spisanie nase,kako revija!
Toa e super bravo, nema pojke da filozifiram,se kazuvaat slikite, samo da te prasam, sto mashina koristis?
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 22:27
Blagodaram za poddrskata jas sum agressive art fotograf od Makedonija i rabotam pretezno za internacionalni organizacii koi imaat svoi grupni izlozbi niz evropa preku asocijacijata na www.bjcem.org (italy) oprema imam canon 40D a objektif seuste nemam :) pozajmuvam od moi drugari..ova mi e slikano so Tamron 17-50 na 2,8 Inaku site dosegasni proekti agressive art se moja idea moja scena ...a gi ima poveke pretezno rabotam nekrofilija,bizarni fetisi,sadomazo, itn
MainstreaM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Panini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 23:03
Bas solidno, respekt za toa.
Sega mi tekna, ti go zapamtiv imeto,ti bese del od Bienaleto so se odrza kaj nas vo mesec Septemvri, gi vidov i tvoite fotografii,megju drugoto,zasto stvarno imase premnogu da se vidi,i ako dobro me sluzi memorijata, toa bea fotografii so predmeti na sina pozadina, ili mozebi ne,a naslovot Bezuslovena beskonechnost so plava zenska na slikata od katalogot,mislam bese, zasto nemase drugi gotografi od MK pa polesno se pamti.Se nadevam deka ostvarni kontakti so mnogu maldi fotografi i umetnici,posto gi imase dosta. Inaku i jas bev vo organizacijata vo literatruniot i tehnichkiot odel,za koordinacija na stranskite volonteri i za smestuvanje na gostite po studentski domovi,i uste mal milion nesta:)!Pa za toa ne sme se videle.Imase dobri fotografi tamu od cela Evropa i mediateranot.
Kako i da e, sekoja chest, i ostanuvame vo kontakt.
Pozz

Изменето од Panini - 20.Декември.2009 во 23:06
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 23:09
da jas bev pretstavni kao demek od MK u art ama fotografiite mi bea zabraneti poradi eksplicitnost mozes da gi poglednes na www.blazevskiblagoja.com
MainstreaM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Panini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2009 во 00:37
Blagoja Imas LP
Кон врв
hypertech Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2007
Поени: 600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hypertech Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2009 во 01:00
Originally posted by ladislav_king ladislav_king напиша:

sadomazo

eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:14
linkot e skinat od kadevecer.com.mk

ovoj link bi trebalo da raboti (za site onie koi sakaat da vidat)

http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=31023948&id=1230700355&fbid=1330521623031
MainstreaM
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2009 во 16:39
fino napraveno

mi se dopagja kako si ja razvil prikaznata :)

samo ne mi e jasno zosto ima tri oci:)

pozdravi i keep up the good work
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2009 во 18:49
koa ke se vidime ke ti pokazam zasto :) inaku ne se 5 tuku preku 600 fotografii odistoimenava sesija....i najubavo e da ne ti objasnuvam no da vidis sam ;) a ima finta milo mi e sto ja primeti ................(okoto na pisoarot i retko koj go gleda..tuka imase nekoj finti so fokus se so cel da se istakne vo kompozicija iako moze i da se kaze deka kompoziciski na prv pogled izgleda izmarginalizirano
MainstreaM
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.