|
Пишување песни... |
Внеси реплика |
Автор | |
TAMARA_CRESA
Група Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Декември.2009 во 09:42 |
IMA LI NEKOJ STO ZNAE DA PISUVA PESNI I PISUVA:) I KAKO DOBIVA INSPIRACIJA:D SAKAMNEKOJ DA MINAPISE PESNA ZATOA STO JA VOMOMENTOV NEMOZAM DA RAZMISLUVAM
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sum nervozen, se vadam niz pesnite, ama pishuvam samo rap tekstovi, bez razlika dali se komercijala ili undergroun. A najveke inspiracija mi dovaga posle tushiranje. Refrenite mi se mnogu slaba strana. Ama ide nekako.< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море какви поети има на форумоооов....И поетеси...
Баути хантер, Кејт д грејт, мајсторче, збунет, филмаџика....и има многу... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пишував порано некои рап песни, ама слабо ми причинуваа задоволство
И сега еден од 2цата мои најдобри другари треба да напише рап строфи и метал рефрен , за сите да бидат задоволни И ќе видиме, здравје, сакаме и студиска снимка ако испадне |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da vi preporacham dobar producent i mnogu eftin??? < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се имаме најдено
уште јас да најдам 600 и неш. евара колку за гитарчево И онда.... едит : имам точно 1313 постови Изменето од volkswagen - 19.Декември.2009 во 17:12 |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iam mnogu tekstovi doma, bi trebalo da napravam nekoja traka... a zoshto gitara? toa ke bide RAPOMETAL?
< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рап строфи и хардкор рефрен
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |