|
Совети за квалитетен секс |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od ljubov ne se bega...
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PORAKA DO ZENIVE:
Maskive obozavaat oralen sex, 'felacio'... Ako ne naucite toa, nisto od ljubovta... Najgrda neka e... Samo da e barem malce zgodna i ne tolku stara i da raboti dobro so usta... Ete toa ti se maskive... Sve sto gi znam gi varaat zenskite i zenite preku oralen sex-so mazi!!! |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakala da znam na koja planeta zivees ti?
Aloooo ne se site maski TVOJA refleksija vo ogledalo ...... Postojat MAZI koi ne plukaat na prirodata tolku bezobrazno ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
bella10
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle sto |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој доле, таа горе – зошто мажите ја обожаваат оваа секс позаОваа поза е навистина популарна помеѓу мажите, но и жените навистина ја сакаат. Еве неколку одговори на испитаниците, според кои може да заклучите зошто токму оваа поза е толку омилена. -Кога девојката е врз мене, можам да се опуштам и да го почувствувам секое нејзино движење. -Оваа поза ми покажува дека таа е самоуверена, а тоа навистина ме возбудува. -Се чувствувам како пилот, затоа што рацете ми се слободни, а се што сакам да допрам е точно пред мене. -Сакам да ги гледам нејзините облини додека се движи. Кога лежи на грб се е толку рамно, а тоа не ми се допаѓа. -Нема ништо поубаво од тоа да ја гледате девојката во очи додека доживува оргазам, а оваа поза го овозможува токму тоа. Навистина интересни причини поради која оваа секс поза е толку популарна кај мажите. |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |