|
Дали ви се случило да не ви се дигне |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ednas mi se slucilo da mi se digne
pa sfativ deka toa samo mi se moca |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
опасна работа да не разликуваш........ што во обратен случај пу , пу , пу , не дај боже...... Изменето од bijonse1 - 24.Ноември.2009 во 22:38 |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе како да не ми се дигне с краја да е
Ветре да дувни и еве го него
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чувал Господ од то .... и на џупка ми се кревал
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne...
|
|
vivi
|
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не можит да се спуштит се имат десено а да не се кренит да пљукнам три пати пу пу пу по екранов не ми се има десено
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ви се крева пајак служба викнете ,свршена е работата....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти да не си транвестит или шимелј |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Признавам...
а другариве мои сите еден до друг... е*ачи... и по шест пати можеле... јас.. гревче... |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAA!
ama ,blagodarenie na administratorkata , (mi)se digna. mislam na testoto za leb de. Изменето од fiks - 21.Февруари.2014 во 00:07 |
|
SIKTER be!!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |