|
Novi Sony kameri? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
ivotoyota
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни ја немам blu-ray player, ама имам peer to peer заедница (сите имаме ) и си симнувам филмови HD или Full HD . Сепак, ги гледам на 22 инчен монитор (мада е Full HD) и не е ќеифот, мало е ептен. Значи не ми треба bluray, bittorrent и се е решено!!
П.С. Туку темава беше за Sony апарати. Толку се интересни очигледно Изменето од ivotoyota - 26.Ноември.2009 во 20:55 |
|
gocemk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas go koristam istoto reshenie za gledanje HD filmcinja. Gi gledam na 40" Samsung LCD HD Ready i sum prilicno zadovolen od kvalitetot. Filmovite sto gi downloadiram obicno se h264/x264 codec i 1080p, a obicno "tezat" 10-13 GB sto e prilicno OK. P.S.Inace "prvata" Star Wars trilogija (1977-1983) vo HD izgleda kako da e snimena vcera! P.P.S. Epten zabegav so temava! |
|
ivotoyota
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелееее не ме фаќај за Star Wars во срце ми лежат. И да, старата трилогија ја имам на Full HD, а новата само на HD
P.S. За што беше темава |
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pren edna nedela se merachev da zemam od TNT shop vo Ramsore WD media player. Ama sekogas ima nesto pobitno neli?
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=734 So ova elegantno se resava domasnoto video HD i SD |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas chat pat razmisluvam za pogolema LCD/Plasma, (bash i fali na sobava), i da ja vrzam so komputa i pushtam HD RIPovi. Inaku kako vi e vrzan ekranot so komputa? Preku analogno component? RGB(VGA, za monitor)? ili HDMi? @ Tegla toa WD playerot, cool gadget e. Ako dobro vidov, nema HDD tuku mora da vrzesh nadvoreshen disk ili stick. Pozdrav Igor Изменето од Igor-T - 27.Ноември.2009 во 19:27 |
|
dimitarmisev
Група Регистриран: 30.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хаха Novi Sony kameri? бе, колку нема врска темата со постовите :D
|
|
gocemk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas TV-to i laptopot gi povrzuvam preku VGA. Grafickata karticka mi e ATI Mobility Radeon X1600 i so Vista/7 driverot bez problem pravam klon na nativnata rezolucija na televizorot (1366X768). Pozdrav. |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |