|
Алкохолизам |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слатките лекуваат од алкохолизам
Слатките можат да се користат како превенција и третман на алкохолизмот, открија научниците од Хелсинки. Современото лекување на зависноста од алкохол одзема многу време и енергија. Поради тоа експертите побарале поефикасен метод за решавање на проблемот, и истражувале 146 жени на возраст меѓу 19 и 34 години. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СО ЧЕТИРИ ЧАШКИ АЛКОХОЛ ДНЕВНО ДО МОЗОЧЕН УДАР! Луѓето што пијат најмалку четири чашки алкохол дневно го зголемуваат ризикот да добијат мозочно крварење во релативно рана доба од животот, тврдат француски научници
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
според статијата треба да се умира послетаква комбинација . Ама мене не ми се верува . Се си мислам дека сум правел таква комбинација и јас во момент на алкохолен амок во некој од летните ми одмори ама ете сеуште куцкам по тастатурата
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алкохолизам?
Клин се клином избија... |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
vivi
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,, ej ne se zaebavajte ,,so alkoholot ,,,,a ushte pomalku so vodata/ vo chevli da vleze e shtetna ,,a ne vo stomak,,/,,"kazhi edno golemo stop za alkoholot",,,,,khm narachatel,,,pajs,,,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
tonisimeon
Нов член Регистриран: 16.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почитувани!
Имам жена алкохоличар. Која сега скоро т.е. последните 2-3 години почна да се навлекува на алкохол. Сакам да ја одвикнам од алкохолот. Имам слушнато дека има апчиња кои може да се стават во пиењето, пример вода или алкохол или во јадењето и после нив да и се гади од алкохолот. Дали некој знае нешто за тоа? Каде можам да се консултирам? Може ли некој да ми помогне? |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По колку пие на ден жена ти ?И главно каков алкохол користи ?
|
||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |