|
Photoshop Resize na fotografii |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Igor, za forumot ne me prasuvaj, i jas odvaj se snaodjam so cakite i problemite .
Sto se odnesuva do zgolemuvanjeto na slikite, spored mene licno granicata ja stavam na maksimum 60% zgolemuvanje (iako i toa e mnogu). Spored mene ni step-by-step metodata nemoze da dade photo-quality print. Normalno, tuka ne ja zemam predvid distancata na gledanje na slikata, bidejci zboruvame za zgolemuvanje na fotografija, bez vidliv pad na kvalitetot. Pozdrav, Mire |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
bozo
Нов член Регистриран: 27.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi mi kako da najdam gotovi psd fajlovi za da mozam da gi vezbam
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PSD fajlovi mozes da si napravis i sam. Prasanjeto e sto sakas da vezbas i kakvi psd fajlovi ti trebaat.
PSD vo osnova se koristi koga sakas da ja snimis fotografijata so site pridruzni layeri, vo normalni uslovi nema mnogu uloga i jpg i tif se sosema adekvani formati. BTW, sorry za docnenjeto so odgovorot, ne e bas pregledno sredeno po prasanje na novi poraki :( Изменето од Mire - 26.Декември.2006 во 17:15 |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |