![]() |
|
Што најмногу ве иритира |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 20> |
Автор | |
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Март.2020 во 10:48 |
Nervira me kad se nerviram
Jer Tad sam nervozan |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,, nishto zhivo nemozhe,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Све живо
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13960 |
,,,,,mogu neshta iritiraat ,,,amaaa,,,ete imalo i odgovor za se kako vo pogore smislenono,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
e zoshto da ve iritira?
edna misla mi se vrti sega, vo vid na sdp ama neshto ko sdk ![]() kolku li samo go pravite, tokmu ona shto ve iritira!? ![]() Изменето од outlook123 - 16.Април.2016 во 19:57 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Sto bila tuka a ne me ni pozdravila
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Напорни луѓе..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Koga sum prinuden da napravam neshto shto ne sakam da napravam....
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Луѓе пијавици,или крлежи ќе му ти дојде.
![]() |
|
![]() |
|
,,,kvazi produhovenost,,,skockana vo multikarakternost so sokrieno nedopokdieno ego,,
,,,/iako sum golem zastapnik okolu pozitivnosta na egoto/,,, |
|
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Лелеее многу нешта ме нервираат
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Осамени душички кои
" се грижат за туѓата среќа "
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Не најмногу ама многу ме иритира кога вози скапа кола
а ја паркирал на сред тротоар ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Koga odvojuvam vreme za da gi gledam vardarki a tie ti dadat do znaenje deka zaludno trosis vreme gledajki gi
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |