IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Pro-Foto
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Pro-Foto

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Pro-Foto
    Испратена: 06.Октомври.2009 во 00:36
http://www.pro-foto.in

Nov sajt za reklamiranje na fotografi,foto-firmi,modeli,dizajneri...

Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 10:40
neli bi bilo super i vo mkd da ima nesto vakvo? neli... 
Кон врв
JAWA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAWA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 18:48
Фали многу... Да напрам јас?  Сериозно...
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 19:05
Originally posted by JAWA JAWA напиша:

Фали многу... Да напрам јас?  Сериозно...

Napravi намигнување
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 20:59
Sajtot e namenet za podracje na Ex-YU, pa za toa i go spodeliv, stotuku e otvoren, a ke funkcionira i vo Mk - ima klienti.
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 21:23
Originally posted by Sanja84 Sanja84 напиша:

Sajtot e namenet za podracje na Ex-YU, pa za toa i go spodeliv, stotuku e otvoren, a ke funkcionira i vo Mk - ima klienti.

ima poveke klienti od juznoafricka republika, nego od cela ex-yu zaedno! :))))

inaku i jas sum za da postoi vakov sajt...
ako ne, ajde da se registrirame na ovoj... mala navala od mk :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAWA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2009 во 22:18
Ајде или да се регистрираме или да почниме да правиме ваков за Македонија само... Ова е добра работа...

Искрено мене би ми требало и се нафаќам да направам ваков сајт - имам екипа имам можност...

Предлог за име за сајтов - домаин - www.primer.mk пратетеми на ЛП за да бидете кум на сајтот намигнување

Ајде и ние нешто да направиме!
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAWA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2009 во 22:30
Сега се обидов да испратам апликација, али видов дека убаво се плаќа за профи профил - 160 Евра...

Дечки почнуваме со изградба на наш веб сајт! Дефинитивно!
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Марио Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2009 во 11:55

Сега се обидов да испратам апликација, али видов дека убаво се плаќа за профи профил - 160 Евра...Дечки почнуваме со изградба на наш веб сајт! Дефинитивно!

Може, добра идеа би било тоа! Само мислам пред да почнеш треба да се консултираш прво за да испадне најдобро што може. Можам да помогнам се што е во домен на дизајн хтмл, цсс, флеш. Може и малце пхп
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAWA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2009 во 21:30
osumka@hotmail.com - add-me da se konsultirame, a i koj saka neka me add-ne ako ima nesto da mi kaze...

Dajte ideja ili primer, kako da izgleda...
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Октомври.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2009 во 20:45

Сега се обидов да испратам апликација, али видов дека убаво се плаќа за профи профил - 160 Евра...Дечки почнуваме со изградба на наш веб сајт! Дефинитивно!

Чему такве дезинформације? Годишња чланарина на ПРОфото је од 15 € до 120 € ...

Него, стварно је интересантно као нас ништа не може опаметити. Па и читав exYU простор је премали за озбиљну организацију, а ми би сада да још и то делимо на мање комаде. Кад то направиш, вероватно ће се неко јавити да направи такав сајт за свој град, а онда неко други за своју улицу ... никад краја комадању.

Ја те подржавам у идеји ... и направићеш добар посао ако можеш окупити бар 100 изузетних фотографа, и бар 500 професионалних модела ... озбиљним страним компанијама се мање од тога не треба ни показивати ... или си планирао да окупиш 5 фотографа и 10 модела, па ћете радити рекламе за локалне месаре и електричаре???

Шалу на страну: овакви пројекти успевају једино са ОГРОМНИМ бројем чланова. Много више него што ти можеш пронаћи у Македонији, или ја у Црној Гори, или моје колеге у Хрватској, Србији. Ово ће радити само ако се окупимо СВИ ЗАЈЕДНО, и наступимо јединствено. ПРОфото је и настао као револт нас неколико фотографа и модела, који никако нису могли да добију велики посао, због протекција и 'локалних посредника', који су послове давали својим људима. Квалитет ту није играо никакву улогу, пролазили су рођаци, пријатељи, и они који дају проценат.

Е па, доста је тога. Окупили смо се да наступимо заједно, на целом exYU простору. Да се послови више не добијају преко везе. Да покажемо великим страним клијентима шта можемо, и да добијамо од њих праве ангажмане. Да наше локације искористимо за рекламна фотографисања, па и снимања спотова и филмова. И на крају, да од овог посла зарађују они који га раде, а не разноразни 'посредници', татини синови који никада нису направили нити једну добру фотографију и ћерке које увек изгледају као да рекламирају тоалет-папир !!!

То је то. Ако желите - придружите нам се. Заједно ћемо направити многио тога. Треба нам и добрих идеја, и добре реализације, треба нам и јаких клијената. А ако мислите да ће вам бити боље самостално - сретно вам било !!!

http://www.delta-photos.com/
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2009 во 22:04
аплауз

vo pravo e covekot...

a za cenite, ne sum razgledal seuste...
ako e stvarno stvoreno od fotografi za fotografi, ne mi e logicno da se naplakja...
Кон врв
Delta Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Октомври.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2009 во 22:40
Originally posted by KoKi KoKi напиша:

аплаузvo pravo e covekot...a za cenite, ne sum razgledal seuste...ako e stvarno stvoreno od fotografi za fotografi, ne mi e logicno da se naplakja...

Наплаћује се само зато што је ово ПРОФЕСИОНАЛНИ и КОМЕРЦИЈАЛНИ портал, а не место за дружење.

Да објасним: раније сам водио бесплатни сајт. Дешавало се да људи о себи пишу потпуне измишљотине, па и да пошаљу ТУЂЕ фотографије. Дешавало се да се не појаве у договорено време, и да пропадне фотографисање због таквих ликова. И шта онда? Ништа - ЈА сам пред клијентима испадао неозбиљан. Портал је пропао. Ја сам научио лекцију.

Сад ћемо овако: само они који имају квалитет и професионалан однос према послу - добродошли су на ПРОфото, остали могу само да разгледају и продуже даље. А ко хоће да овај посао ради, и да заради - он зна да мора нешто и да уложи. Ако неко од присутних има квалитет, а нема 15 € за прву годину -нека се јави, ја ћу га спонзорисати.
http://www.delta-photos.com/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAWA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2009 во 22:47
Moze da se naplaka no nekoja porazumna cena.
Akauntot od 15 Evra kako sto zabelezav nema ni pristap do telefonski broj.... Znaci samo LP moze da vi prakaat zainteresiranite... Iskreno plakam eden kup akaunti i ova iako mi se svigase na prv pogled, nekako vo momentov nervoza me faka sto sega se mi e skapo....

Zdravje - za nekoj period da soberam pari bi se zaclenil....

Blagodaram.
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.