|
Петгодишна болна од Leucosis Actua Biphenotipica |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве подетално:
НА 10 НОЕМВРИ ВО КАВАДАРЦИ Ѕвездите ќе пеат за Мартина За да се соберат повеќе средства за малата Мартина Димитрова од
Кавадарци којашто боледува од тежок вид леукемија и мора итно да се
оперира во Германија, освен хуманитарен концерт ќе биде организирана и
аукција на слики од познати кавадаречки уметници. Веста ја потврди
Ќазим Асотиќ од Ту Хартс Продукција којшто е организатор на
хуманитарниот концерт "Подај рака" којшто ќе се одржи на 10 ноември во
спортската сала во Кавадарци. Текстот е прочитан 2653 пати. ========================= превземено од веб сајтот на Вест. Линк: http://www.vest.com.mk/?ItemID=5272E5ACDBE8544DAA789EAFFF87A0F4&arc=1 |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Donirano.
Srce me boli za vakvi slucai vo koi navistina bolni koi ne mozat da dobijat soodvetno lekuvanje vo zemjava, deca i mladi ostanuvaat bez poddrska od Fondot-koj pari preferira da dava za stavanje silikoni na ljubovnici ili za operacii na stari lugje, site so jaki vrski; namesto na onie na koi navistina im treba, i koi se uredni osigurenici. Istoto go osetiv i na svoja koza, Fondot i negovite komisii mi se procitana prikazna. Mozeme da se nadevame samo na humanosta na nasiot narod, koj e navistina human vo ramkite na svoite moznosti. Bog neka e so Martina, se neka se zavrsi na najdobar nacin. |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |