|
Дискриминација, има/нема и каква??? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
ss_derIvat_ss
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Партиска и етничка дискриминација.
Партиска затоа што е поважна партиската книшка од Факултетската Диплома. Јас искрено се каам зашто учев и завршив факултет. Тоа е узалуд потрошено време и пари. Денес работам надвор од струка и директор и шеф ми се неписмени луѓе. Етничката дискриминација ја гледам кај албанците кој и покрај неисполнувањето на условите конк*рираат и добиваат работа во администрација. Работата не ја вршат и незнаат да ја вршат. Исто доста ме исфрустрира случувањето со средното медицинско. Изменето од ss_derIvat_ss - 08.Септември.2009 во 16:01 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствено Македонците се дискриминирани во Македонија и тоа на секое поле!!!
|
|
car's freack
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, на пример на јазично.
Прелистајте по некои од огласите за вработување (посебно во некоја државна институција) или во огласи дадени од странски претставништва, амбасади, фирми ... кои во огласите за вработување речиси без исклучок, покрај другите услови, барат познавање на англиски и албански јазик! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сега кај се албанците да речат дека се греота
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |