![]() |
|
Што е нормално, а што е природно? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Октомври.2009 во 12:39 |
|
i mene mi se lepea tipci koga vezbav aktivno, ama fino im objasniv deka sum staromoden koj trca po zeni
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
normalno e posle tolku jaki treninzi da sum sexiljava (ko so vika mojot bivsi)
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
нормално е она што човекот го смета за нормално, а природно е она што постои без разлика дали човекот го смета за нормално
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
xereras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
|
poveke od normalno e da go pomiens.. ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
природно е да бараш начини, нормално е да наjдеш кинескиот зид. |
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
tesko verojatno ili da ne recam-nema saaaaaansa! poimot normalno e direktno vrzan za opstestvoto a priridno si e prirodno...viva sokovi ![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
xereras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
|
normalno e da gi zaobikoluvas tie fakti
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
природно е да посакуваш, нормално е да се соочиш со реалните факти.
|
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Iiiii tesko prasanjee...
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Штоооооооооооо ![]() |
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
природно е да ти се сака да појдеш на интернет штом си го вклучил/а компјутерот а нормално е да појдеш на интернет
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Normalno e da stois ispraven............
prirodno e malku da se zgrbavis........ |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
normalno e da ne si normalen,a prirodno da ne si iskren ...vo ovoj svet
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
Најдобро е нормалното да е природно. А нормалното е статистички најраспространето. Денес најмалку работи и корелации во цивилизацијата се природни. Статистички сме се‘ повекје нормални , но неприродни. Ма, вред е,затоа што, ние сме ЦИВИЛИЗАЦИЈА и имаме задача да ја уништиме природата и природното во нас . Кој ни ја поставил таа задача????? ... никако да откријам |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |