|
Нега на телото |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи да го нарачам кремот... ќе пробам, фала за советот
иако имам колекција од Авон за стапала, не сум се сетила да го нарачам силиконскиот крем |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima premnogu i kremovi i pilinzi i sto uste ne...
ali ovoj e stvarno dobar...ne e vo tubicka, tuku vo kutivce, sigurno znaes tocno za koj stanva zbor.
pozdrav
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mmmmm, krem...
Jas koristam eurokrem od vitaminka za nega na kozata na meot... odnatre... |
||
DeepBlue
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам кој е... ама не сум помислила дека може да има такво дејство, благодарам црнооко |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mm, za stapalata:
posle sekoe tusiranje ( na zeskovo, dva pati na den), gi mackam so pavlovicheva, i obavezno so corapcinja po doma. toa go pravam i sekoja vecer pred legnuvanje, i vo tekot na denot posle "osvezuvanje" na nozete so crevoto vo dvor inaku, na 2-3 dena si praktikuvam struzenje na petite so tn.rende ( od vero:)), ili so kamen za peti- otkako prethodno kje gi nakisnam vo topla voda so morska sol...posle, pavlovicheva+corapcinja. stapalata mi se da gi jades, na nieden del od teloto ne mu posvetuvam tolku vnimanie kako na stapalata |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pihhh !!!
gjabe e nega na telo ..... ako se nema barem priblizno idealni oblini.... najvaznata nega e idealna tezina so idealni oblini.... uhhhh koj go ima toa nejneguvan e...... |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Skoro si nabaviv nesto ODLICHNO za telo- od BODY SHOP...
Tuka se premnogu skapi, no koj moze da gi kupi od nadvor ( ili Solun), vredi da gi imas, predobri se. |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Копитата ги стругам со ренде, камен, шмиргла оние што се за педикир нормално и користам тоа едно пилинг кремче од Авон (порано од Ст.Ивс многу поарно беше) и балсам крема за миење и масажа на стапалата од Еукалиптус, за на крај да ги намачкам со крем за испукани пети и сл. од Ментол.
Сите креми за стапала на база на Ментол се најубави зашто ја одмараат кожата и и го даваат она чувство на свежина.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не се негуваат, да баталат Што викаш?
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Glen srce ...mislam idealni oblini u smisol na idealna tezhina dzabe ke machka nekoj pomada a toa salo nadvisnalo....
dzabe shminka na ochi a vamu podbradok.... dzabe machaknje petici so vazelin demek mazno a noze nanaaaaa debeli... vaka.... velime.... disciplina na telo vo neguvanje so veshtachki sredstva toa mozheme??a pravilna ishrana i vezbanje disciplina jok??? e ne ojt taka.... dajjj prvo disciplina na telo (kakvo takvo sho ni go dal gospod toa e nasha ubavina), a posle taa disciplina da se neguva so razni pomadi i dr. sredstva.. znaesh......lesno e da se machka....teshko e da se istrae vo disciplina na telo( pravilna ishrana i vezhbanje)... |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто како што лицето бара секојдневна нега ,така и остатокот од телото треба да се хидратира и негува.
Јас имам сува кожа и за мене е незамисливо после туширање да не нанесам некоја поинтензивно хидратантна крема . Пилинг на лице правам еднаш неделно ,а на тело еднаш месечно заради отстранување на мртвиот епител од кожата. Изменето од renatax - 10.Јуни.2010 во 21:42 |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исти случај кај мене.
Недај боже па пудра да стаам без претходно да ставам крема... тоа цела ко со лишаи ќе бидам. Имам многу, многу осетлива кожа. Изменето од Tiggy Vicious - 10.Јуни.2010 во 21:26 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za nega na teloto koristam kolekcija od avon i sum zadovolna
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |