|
конечно нешто светло во мкд :) |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
amanito
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dynaphos imaat trigeri nekolku vrsti
jas veke dve godini kupuvam od kaj niv oprema i prilichno se OK za sorabotka Opremata e solidna kako za cenata |
|
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mora da kazam deka sum prilicno izraduvan, fala bogu i kaj nas da trgne nesto, sekogas li mora da bideme posledni vo opkruzuvanjeto, preku glava mi e od firmite " da, da imame se sto vi treba, samo kazete sto vi treba za da poracame".
Dimco cestitki za kompletot :) |
|
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Flash. Ama denes bev do pix+, si vidov i si prasav se sto mi treba i da Vi kazam pravo, mi izgledaat super. :D |
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
Pero_DzULA
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja imaat celata programa na LAGER, ne se sekirajte, nema da cekate ni 1 den
|
|
NIKON D200 + AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G IF ED + AF NIKKOR 70-300mm 1:4-5.6 G + NIKKOR AF 50mm f/1.8D
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |