|
А кој ви се јави?!? |
Внеси реплика | страница <1 262728 |
Автор | |
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utrovo samo budilnikot od tel mi se oglasi....ajde dolg denot mozebi ke mu se nazali na nekoj za mene
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од сабајле седум пати вртам,реметам луѓе.
Но ете инстант карма,ме изреметија сега и мене. Како само да се наканам и излажам за излегување |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само што завршив муабет со иностранство.
-Бркам некои инвестиции. Ги ставам слушалиците,за конечно да го изрелаксирам денов.И пред да внесам порака, ми звони телефонот.Некој непознат број,фиксен. Глеам саатов далеку сум надвор од работно време. Гасам музика! -Добар ден.Јас сум Неџа правиме анкета.Како ја оценувате економијата во нашата држава? -Катастрофална,трагична,комична,ма ме заболе за вашата држава.Ми прелетуваа низ глава у секунда.И ќе имаше подолга листа.Па пуштив глас. -Со гости сум извинете,немам време за вашата анкета. На какви се глупости чоек е приморан да го губи своето време. Изменето од Орка - 13.Март.2019 во 18:31 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,denes seushte nikoj,,,sega za sega,, ,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 262728 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |