|
За од ГОСПОД забранетите желби, мисли, чувства ... |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |||
teodul
Сениор Регистриран: 05.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 190 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама ајде Темплариус не се сали , па се разбира дека борбата е против темнината , против лукавиот,против нецестивиот , против непријателот на нсите душиПротив оној кој направи да бидат избркани нашите прародители од рајот Но таа борба е само за верниците кои веруваат за прародителите Адам и Ева а за оние кои ја следат Дарвиновата теорија ,незнаааазм изгледа нема против кого да се борат зошто се е материја |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Protiv temninata ce zapalam sveca i nadez blazena ce blesne vo verbata moja. Protiv necastiviot mec na znaenje ce krenam i so negova slobodna misla ce go ubijam . Protiv neprijatelot na nasite dusi ljubov i cvece na sekoj trn ce rasiram, krvta negova da go poi srceto a bojata da go bojadisuva cveceto. Dali nie ce postoevme ako nasite praroditeli ne bea isterani od rajot???? Hmmmmm ludjeto se sozdadeni od boga vo toa se sl*gam so tebe, a redosledot kako do toa doslo ne mi e jasen, cunki i zatoa go postaviv prashanjeto pogore... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ovaa spored evreite izgleda ce mu bide, od vremeto pred da dozvolat hristijanstvoto da im bide preneseno i na drugi narodi t.e pred pavle i luka da go kidnapiraat od niv.... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
teodul
Сениор Регистриран: 05.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 190 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Protiv temninata ce zapalam sveca i nadez blazena ce blesne vo verbata moja. Protiv necastiviot mec na znaenje ce krenam i so negova slobodna misla ce go ubijam . Protiv neprijatelot na nasite dusi ljubov i cvece na sekoj trn ce rasiram, krvta negova da go poi srceto a bojata da go bojadisuva cveceto.
ХА респект за пишаниот збор. |
|||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |