|
Дали самозадоволувањето е грев? |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abre Darko, ovaa tema trebase da ja otvoris na podforumot seks, a ne ovde. Dajte da zboruvame za Bog, zaklucete ja temata moderatori, izbrisete gi site vulgarni i besmisleni postovi, ve molam ,i dajte da zboruvame za duhovni raboti. Site si go kazavme svojot stav, a se ponatamu veke e nevkusno. Pozdrav! P.S. Darko , se nadevam deka slusna odredeni mislenja, a ako sakas i ponatamu da ja razvivas ovaa tema, odi na podforumot seks a ne ovde. |
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се поклонувам и се молам само на мојот Господ Бог, кој е вечен Бог, добар Бог и кој покажа колку ме сака со тоа што умре на крстот за мене.
Со самата љубов безусловна која ми ја дал, сакам да му угодам Нему, да ја исполнувам Неговата волја , да го следам примерот на Исус додека бил на Земјата..! А да се молам на страна, тоа и психолог што ти е атеист ќе ти објасни дека не е убаво да гледат децата такви работи!!! |
|||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Предупредување до сите Христијани кој се на моја возраст, од кај дознав и од кого не е битно, ама самозадоволувањето е грев, конечно се стави крај на тоа размислување и по секоја цена ќе го избегнам тоа искушение, зашто можам многу со Господ...
Повторно го потврдувам мојот став- грев е.! |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OK Darko, za tebe neka e grev.
Gospod Bog neka e so tebe. Ako se zadovoli so odgovorite, togash mislam deka se svrshi i so temava, taka? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Слободно може да се затвори темата, што ми требаше дознав!
Модераторот нека ја затвори темава (ако сака)бидејќи и онака станува место за карање повеќе! А да отворам под тема во темата секс не доваѓа во обзир има ногу слепи изрази! Поз! |
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zalam....sto vo denesno vreme ima vakvi prasanja...od sekogas bev protiv religija...bez obzir koja e...a sega definitivno i protiv veronauka..narocito..na mali deca...koga ja procitav temata prv pat ne mozev da veruvam...i me natera da gi procitam site komentari na maliot dare....ma i sega ne mozam da veruvam...da li e deckoto seriozen ili se zafrkava....mozno li e da e nekoj tolku "zadlabocen" vo verata a tolku mlad?
a nesto sto me plasi uste poveke se potpaluvacite i "ucitelite " na "vistinskata religija".... zosto se igraat so ogan....svesni li se sto pravat?
ne znam da li imam pravo da prasam...ali epten me zanima sto e nikot "spiros" po profesija....profesionalen veroucitel? ne mi se veruva....ako e taka togas samo go potvrdi moeto mislenje koe go imam i za vernicite, i za veroucitelite i za religijata ......definitivno OPIJUM (se izvinuvam) Изменето од Messenger - 25.Мај.2009 во 00:28 |
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bilo kako, ako Darko e zadovolen so reshenieto toa znachi deka vo ovoj moment toa e vistinskoto reshenie za nego.
Temava ja zakluchuvam po negova zhelba. P.S. lane62, go pochituvam tvoeto mislenje i zatoa go ostavam kako poslendo. Ubeden sum deka razbirash zoshto ti gi editirav poslenite tri zbora. Toa ne menuva nishto vo tvojot zakluchok, no znachi mnogu za chlenovite na forumov. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |