|
DIVX преводи |
Внеси реплика |
Автор | |
vlatkoilievski
Нов член Регистриран: 26.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Април.2009 во 17:41 |
Kako mozam simnatiot DIVX film so prevod da go gledam na DVD player? Se e vo red simnato, no koga ke go snimam DIVX filmot na CD i ke probam da go gledam na DVD player, ne go vadi prevodot. Kakov format treba da bide prevodot za da go prepoznae playerot. Inaku imam DVd player marka PANASONIC.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so da go gledas na DVD pleer
koga ima BS player za toa
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si go narezal na cd kako Xvid i pleerot ti go podrzuva toj format
imas meni vo nego za subtitle
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Перун
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор Регистриран: 08.Април.2005 Локација: МК Статус: Офлајн Поени: 1141 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво, dvd Плеерот мора да подржува титлови (преводи). Најсигурната проверка е кога титлот:
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |