IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - ЕМО музика во Македонија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕМО музика во Македонија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 23:54
Дај навистина пишувајте правилно, ако не е проблем мислам...
Или ставајте преводи на постовите замисленост
Кон врв
PsYXoo DOLL Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Ноември.2009
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PsYXoo DOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 17:38
Loool... Moja rabota dali ke pisuFam F ili v.... Ako ne razbiras bas mi e gajle.. hhh  I nemoras da me citiras, site znaat na koj mu zboruFFFas... FFF xD lol

Nickot ne e tFoja rabota ina4e.. sekoj ima praFo da staFi sFoj nick..

P.S za tie so treba da preFeduFam neka kazat slobodno.. ama o4igledno samo Fie oFde ne me razbirate.. xD Site drugi da...
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 18:00
Основен јазик на форумот е македонскиот и неговите дијалекти, а препорачливо е користење на кирилското писмо и нормална големина на фонт и букви (мали букви), освен во исклучителни ситуации.
Кршењето на правилата ќе резултира со привремена или трајна забрана за користење на форумот (бан). Извинете што се мешам во модераторски работи и што одам офтопик, ама ако веќе си се решила своето мислење да го изнесеш на форум и јавно да го кажеш тоа треба да бида читко, разбирливо и нормално колку што се може на литературен јазик, а ако имаш нешто точно на некого да ко кажиш имаш ЛК горе во менито или МСНсреќа .
Јес да секој има право да избери свој ник, готово- моја грешка, ама ти си таа што најмалку имаш право да ми кажиш дали да цитирам пост, пошто намерно е таму во десниот ќош „цитирај“ за да нема забуни на кого му се обраќаме.

@admin/moderator: ако сметате дека постов не треба да стои избришете го, ама јас чувствував потреба да го напишам
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2009 во 00:41
Originally posted by PsYXoo DOLL PsYXoo DOLL напиша:

Loool... Moja rabota dali ke pisuFam F ili v.... Ako ne razbiras bas mi e gajle.. hhh  I nemoras da me citiras, site znaat na koj mu zboruFFFas... FFF xD lol
Nickot ne e tFoja rabota ina4e.. sekoj ima praFo da staFi sFoj nick..

P.S za tie so treba da preFeduFam neka kazat slobodno.. ama o4igledno samo Fie oFde ne me razbirate.. xD Site drugi da...

Девојче, ај не терај инает, пишувај читко и разбирливо, инаку која би била целта на твоето пишување... освен да им расипеш очи на членовите? трепкање

Ова погоре од Фолки исто како јас да сум го кажала... и пишувај на темата, доста спамирање.

Кон врв
Jovan.74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jovan.74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 23:15
леле луѓе што ви е???
емо е само за мрднати... слушајте најмногу рап и забавни... и нејќам да се развие емо музика во мк
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 15:33
Originally posted by PsYXoo DOLL PsYXoo DOLL напиша:

Navistina neznam zosto site se protiF Em0 muzikata... Jas ja slusam i mozam da kazam deka voopsto ne sum depresivna ili pak nesto sli4no.. bas me pravi srekna i gi poddrzuvam site 6to ja slusaat. xD CheeR up Emo KiDzzz!! ^^

A ina4e EMo muzika nema vo mk, a i da ima nemozat da imaat mnogu svirki e bas zaradi ovie stereotipi.

P.S. Brat mi e emo pa ne e ni depresiven, ni pomisluva na samoutepanstvo.. mozam da kazam deka e bas happy osoba. xD E aj sega? xD

Девојко, си слушнала ли ти за позери?
Очигледно си една од нивголема%20насмевка

П.С. Емо може да биде жарн на на музика, стил на облекуФање, или начин на промовирање најдобри жилети за рецкањерамнодушност
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2010 во 22:52
Поздравче до сите емовци
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2011 во 11:43
Од кај ја вадите оваа агресија, луѓе???? изненадување 
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2011 во 00:31
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Од кај ја вадите оваа агресија, луѓе???? изненадување 

Ееее, Екши (прочитав ко што треба? )мами4ка и тати4ко ги караат и не им дозволуваат да останап до 3 саат низ парк и бидејќи немаат доволно време да се испосликаат и да се направат дрво пијани, одат во веце, пуштаат такви штудови и се сечат.

Нели е тоа фино?
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2011 во 01:46
Da be da, se sechat...i demek treba da si emo za da bides pijan i da se isposlikas vo wc? treba da si emo za covek da se seche? Hmmm... Povrshinski - da taka e...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.