|
ЕМО музика во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај навистина пишувајте правилно, ако не е проблем мислам...
Или ставајте преводи на постовите |
|
PsYXoo DOLL
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Loool... Moja rabota dali ke pisuFam F ili v.... Ako ne razbiras bas mi e gajle.. hhh I nemoras da me citiras, site znaat na koj mu zboruFFFas... FFF xD lol
Nickot ne e tFoja rabota ina4e.. sekoj ima praFo da staFi sFoj nick.. P.S za tie so treba da preFeduFam neka kazat slobodno.. ama o4igledno samo Fie oFde ne me razbirate.. xD Site drugi da... |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Основен јазик на форумот е македонскиот и неговите дијалекти, а препорачливо е користење на кирилското писмо и нормална големина на фонт и букви (мали букви), освен во исклучителни ситуации.
Кршењето на правилата ќе резултира со привремена или трајна забрана за користење на форумот (бан). Извинете што се мешам во модераторски работи и што одам офтопик, ама ако веќе си се решила своето мислење да го изнесеш на форум и јавно да го кажеш тоа треба да бида читко, разбирливо и нормално колку што се може на литературен јазик, а ако имаш нешто точно на некого да ко кажиш имаш ЛК горе во менито или МСН .
Јес да секој има право да избери свој ник, готово- моја грешка, ама ти си таа што најмалку имаш право да ми кажиш дали да цитирам пост, пошто намерно е таму во десниот ќош „цитирај“ за да нема забуни на кого му се обраќаме.
@admin/moderator: ако сметате дека постов не треба да стои избришете го, ама јас чувствував потреба да го напишам
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојче, ај не терај инает, пишувај читко и разбирливо, инаку која би била целта на твоето пишување... освен да им расипеш очи на членовите? Ова погоре од Фолки исто како јас да сум го кажала... и пишувај на темата, доста спамирање. |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле луѓе што ви е???
емо е само за мрднати... слушајте најмногу рап и забавни... и нејќам да се развие емо музика во мк |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојко, си слушнала ли ти за позери? Очигледно си една од нив П.С. Емо може да биде жарн на на музика, стил на облекуФање, или начин на промовирање најдобри жилети за рецкање |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздравче до сите емовци
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кај ја вадите оваа агресија, луѓе????
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее, Екши (прочитав ко што треба? )мами4ка и тати4ко ги караат и не им дозволуваат да останап до 3 саат низ парк и бидејќи немаат доволно време да се испосликаат и да се направат дрво пијани, одат во веце, пуштаат такви штудови и се сечат. Нели е тоа фино? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be da, se sechat...i demek treba da si emo za da bides pijan i da se isposlikas vo wc? treba da si emo za covek da se seche? Hmmm... Povrshinski - da taka e...
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |