|
препорака за романтичен кафич во скопје |
Внеси реплика |
Автор | ||
dekster83
Нов член Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Март.2009 во 14:54 |
|
кој знае некој кафич во скопје кој е добар за романтичен состанок го замолувам да пише
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas bi ti rekla ne kafic tuku restoran. I toa ne bilo koj tuku Amigos (do kaficot Barcelona). Prekrasna atmosfera.
A ako tolku sakas kafic....Ruby. Toa e karsi poranesno Funky Fish. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
dekster83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала ти на одговорот ,само ако може да ми објасниш подетално каде се наога Ruby бидејки не сум од Скопје и незнам каде се наога поранешно Funky Fish
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
po ulica makedonija koga ke gi pomines site kafici...levo e kaficot Play na ulicata a poranesno funky Fish e desno. karsi nego doagja. znaci koa ides od kaj dal met fu nakaj muzejot predposledniot blok. mada ja pak bi ti rekla odi vo Amigos.
|
||
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dragi moj , zgreska si ...........ne moze romanticen sostanok vo kafic nitu vo restoran .......sostanok da !! ama romanticen za da bide treba da ste sami ............ a vo tie slucaevi nema sansa ......sakas da ti dadam jas predlog......ili prvo ke idete na vecera ili pijacka ili na hamburger zavisi kolku godini imate................. A posle, eeeeeheeeee!! Toa e vazno, posle ako vremeto ke posluzi prosetka pokraj kej pa ke si sednes tamu ,eeeee toa e romantika....ili ako imas kola , eeeheeee togas vo bagaznikot pienje ova ona .....i ke izlezes negde von Sk pa ke se parkiras .....pa muzika i romantika kolku sakas ZAPAMTI ZA ROMANTIKA TREBA SAMO VIE DVAJCA I NIKOJ VO BLIZINA OD 100 M , SVE DRUGO BI BILO SAMO SOSTANOK DALEKU OD ROMANTICEN.................... Изменето од bijonse1 - 15.Март.2009 во 16:40 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakas da kaes na vodno da ja nosi
|
||
|
||
dekster83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро ај може погрешно се изразив со романтичниов состанок, значи ќе преформулирам барам место што изгледа добро и има посмирена атмосфера ,значи не некој кафич каде сите испаѓаат оти било шемата таму и слично и нонстоп е гужва и има гласна музика да неможеш муабет да направиш :)
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За романтика доволна е една клупа и двајца на клупата.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pantelejmon na vodno vo KLETot ili po naski vo "podrumot"
ogniste 5-6 masi polumracno ubavo nema da zazalite za sekoj slucaj javete se da rezervirate |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
однеси ја кај МЗТ салата може и ќе ја креснеш ...burnin' rubber... |
||
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa nema smisla da si igrate majtap so dechkovo, toj bara romatichno mesto za prv sostanok, a vie tuka za kresnuvanje lokacii barate |
||
ivana89
Нов член Регистриран: 02.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze li nekoj da mi pomogne vo izborot na ubav restoran ili kafi4 vo Skopje??? Sakam toa da e nekoe ubavo romanticno mesto po moznost so svekicki i so nekoja tivka muzika od strana, kako za parovi normalno!
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секое место може да биде романтично, ако си со вистинската личност... пролетта одев во Мала Станица, таму ми беше баш романтично
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |