|
Timelapse fotoaparat |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
solidsnake
Група Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoran K
Фала за предлозите, ама сепак мислам дека тие решенија се за краткорочна употреба, настрана цените на D2 или D200. Сепак за проект од ваква должина многу подобро е решението на harbortronics со оглед на тоа деке е целосно заокружено и тестирано. |
|
solidsnake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кутијата на harbortronics е дизајнирана така што биле земени предвид сите овие проблеми (веќе почнав да звучам ко на процент да сум кај нив ) а секако дека нема да биде поставена на самото градилиште, туку на некој објект во близина од каде што ќе има поглед на целата зграда со околината. |
|
driver_off
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а за што сака инветиторот да го користе после видеото кое ке излезе од конструкцијата?
да не е некоја јака градежна фирма па да го ставе на реклама или сл? И дали ја виде ли Оваа оваа опција? Изменето од driver_off - 30.Март.2009 во 23:40 |
|
solidsnake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За реклама и за документација.
Да, ја видовме, онаа другата многу повеќе ни одговара. Фала. |
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da prasam, jas so nikonov d40, i so camera control pro, toj softverot od nikon, mozam da go povrzam so usb i da si praam timelapse fotki.
dali ima nekoj model na ps aparat koj mozi da se kontrolira preku PC? |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
m_p
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima, jas imam postar canon a510 toj imashe celosna kontrola so PC, veruvam deka i novite modeli ja podrzuvaat taa funkcija... Изменето од m_p - 03.Јуни.2009 во 19:28 |
|
driver_off
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi so DSLR Remote Pro i GBTimelapse koj aparati moze da gi kontroliras preku niv... isto canon G10 so Timer remote mozes da go kontroliras.
Obizco samo canon-ite moze da se kontrolirat preku Pc oti za niv ima programi na mene pred nekoj den mi stigna od ebay.com Timer Remote za Canon 400D za ~40$ Изменето од driver_off - 03.Јуни.2009 во 22:24 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |