![]() |
|
Lineage II ( Генерална дискусија ) |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 22.Декември.2007 во 17:07 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JA OBOZAVAM OVAA IGRA!!!
KOJ JA ZNAE,KOJ JA IGRAL...NEKA NAPISE ZA NEA,NA PR KAKOV HEROJ IMAL DO KOJ LEVEL E,KOLKU MILIONCINJA SOBRAL,KOJ GRADE OBLEKA NOSI???......A MOZE I SLIKCE DA SE VMETNE:) |
|
![]() |
|
![]() |
|
http://www.lineage2.com/
imate se i sesto za ovaa igra,mnogu pomos koja ke vi bide dobredojdena dokolku ja igrate ovaa igra! |
|
![]() |
|
![]() |
|
eve ja mapata na gradovi ![]() Изменето од EmIIIjA - 22.Декември.2007 во 21:37 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Skipper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
како се плаќа за играва ај мало објаснување плс ил иако играш на пирацки сервер кажи на кој
|
|
Skipper kick your ass
|
|
![]() |
|
ne se plaka,nego ima server-prvo ja instaliras pa na server vleguvas,ke ti pisam kako odi-malku e komplicirano-jas na gotovo ja nacekav treba da gi prasam tie so ja instaliraa i so se priklucuvaat na serverot i ke ti pisam! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Deletko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Прв Македонски Lineage II сервер.
Здраво на сите L2Kabelnet Серверот е преправен во Fun сервер x300 Rates. За сите заинтересирани кои ја сакаат Lineage2 дојдете на www.l2kabelnet.com каде ги имате сите информации кои ви требаат за да се конектирајте. Поздрав до сите. http://www.l2kabelnet.com/ Изменето од Deletko - 08.Јули.2008 во 19:07 |
|
![]() |
|
KanGaro_Toure ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
linkot is dead
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Кај мене о ред си е линкот си работи веб страната.
|
|
![]() |
|
CE3HAJKO ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ajde makedonci igrate li Lineage II i koj kade.
Imam predlog za mnogu dobar low rate server. Info:www.l2.fen1x.com Serverot e pushten na 12.12.2008. Exp: 3x SP: 3x Adena: 3x Drop: 3x Spoil: 3x Bez extri se pridrzuva kon oficijaniot. Ako ima zainteresirani da mi pishat za poveke info. |
|
![]() |
|
halfelfpaladin ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Lineage 2 igrav 6 meseci rekreativno na retail, igrata e prekrasna ima samo edna maana a toa e open PVP svet, koj pak od druga strana e karakteristika na poveketo korejski MMORPG, kill or be killed posebno be killed ako ne si u clan, megutoa toa voopshto ne e prichina da ne ja zaigrate, grafikata e prekrasna, dizajnot na likovite isto, shtom vlezete vo clan se si dobiva poseben sharm itn itn itn.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |