|
„ДАЛИ ДЕНЕС РАЗГОВАРАВТЕ СО ВАШЕТО ДЕТЕ?'' |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,vo posledno vreme oni razgovaraat so mene,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред 2 дена разговарам со ќерка ми. И како што си правевме муабет, детето се расплака... од среќа. Нормално, и јас по неа. И кажувам дека сакавме да ја изненадиме за роденденот со мачето, да ја усреќиме оти знам дека многу го сакаше. И ја прашувам дали е среќна поради мачето, а таа ми вика: -Да мами, многу сум среќна. Ама јас бев среќна и пред мачето. Поради вас, оти знам дека ме сакате најмногу на свет. И се расцимоли... И викам - зошто плачеш сега ако си среќна? - Па од среќа бе мами... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,ne ,, ,,,,tie razgovaraa so mene,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали дел од денешниов ден, на некој начин, посветен на љубовта, му го посветивте на вашето дете и му кажавте дека го сакате?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние секој ден си кажуваме и по неколку пати и уште не им здосадило. Туку јас денеска се шокирав: си доаѓа малата од школо и носи ќесенце со чоколади, спакувано со црвена машничка. - Од кај ти се тие чоколади? - Џ..... ми ги даде. - Е зошто ти ги даде? - Па рече дека било празник и дека ме сака. - И ти што му рече? - Фала. - И после? - И после почна да ме брка низ училницата да ме бакне, ама јас му избегав и не ме стигна. Изгледа ми почнаа маките... уште од прво одделение ... Изменето од Анастеа - 14.Февруари.2014 во 23:55 |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи, време е за разговор
|
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Време е ама се нервира типката Јас ја прашувам: како си помина во школото, што учевтe, ова - она... И на крај онака ја закачам: а бе тој Џ.... пак да не те бркаше низ училница да те бакне? А она фучи еве вака ----> “Ама ти реков мамо да не ме прашуваш за него. Не го сакам и точка! А и побрза сум од него, не може да ме стигне да ме бакне“ |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаха...да не испадне на крајот, ко се бије, тај се воли
|
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А плус и причината што не го сака и е јака. Она е најдобра по математика, ама овој па некогаш ги решавал задачите побрзо од неа и многу ја нервирал за тоа |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зар треба да има подобра причина од тоа Потполно ја разбирам малата Никој не смееше да биде подобар во француски од мене
|
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno,taa mi e najbitna od se i najsakana
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,daaaa,,,posle mesecipol i toa po telefon,,,okolu kluchevite de,,,
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |