![]() |
|
Video i audio oprema |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
ang3l4o ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Јануари.2009 во 14:12 |
Vo namera sum da organiziram prezentacija na audio i video oprema od gamata na Sony i Panasonic (i uste mnogu drugi)vo Makedonija. Bidejki tuka ima lugje sto se zanimavaat so vakvi raboti, bi sakal da znam dali ima zainteresirani za vakvo nesto. So edna hrvatska firma bi otvorila zastapnistvo za profi oprema od gamata na:
AJA ANCHOR AUDIO Bebob Behringer BON Cammate Canon ClearCom DVTec Edirol EUROVAL Focus Fujinon Glidecam LIBEC Manfrotto Meicheng NewTek Panasonic Panther PhotoFlex Sennheiser SONY Dali nekoj planira nabavka na nesto vakvo ili dali nekoj znae nekogo koj bi nabavil vakvo nesto. Datumot i mestoto na prezentacijata ne se znae seuste, a za podetalni informacii na LP. |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас лично за аудио не сум нешто посебно заинтересиран но за видео да, и тоа како. Ја подржувам идејата. |
|
![]() |
|
dorinak ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Pa, koga qe bide prezentacijata?
|
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
И јас чекам ама изгледа ништо од презентацијата. |
|
![]() |
|
ang3l4o ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 230 |
Seuste cekam da mi se javat od Hrvatska. Pravat nekoja reorganizacija vo firmata, se nadevam deka ke bide brzo
|
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
SE NADEVAM DEKA BRZO KE SE PREORGANIZIRAAT
![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
JAWA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Wow kolku neverojatno, ako uspee izvesti me!
![]() |
|
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |