|
ЕУ - дали се скрцаме |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | ||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што мислиш ти, дека Бугарија е примена во НАТО и ЕУ оти бугарите се држат заедно? Или дека е развиена, или дека кај нив нема корупција, или дека се почитуваат човековите и националните права, или ...? Не, не Владимире. Таа е примена заради „Черното море’ “ т.е. заради близината на Русија. Исто како и Романија. |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чекај чекај тука ние не зборуваме за корупција, не мешај корупција, човекови и национални права, Бугарите си го гледаат својот интерес кога станува збор за човекови права, сигурно...не се они толку глупи како ние ФИР-овците, што им дадовме секакви права на нашиве браќа, па гледам не престанаа со дупчење, уште не реметат и тоа на наш терен.Ние да бевме толку активни, колку што се Бугарите пример денеска активни, досега ќе ја имавме Пиринска Македонија, а они види од што се толку активни, пола Источна Македонија има бугарски пасоши.....да бевме барем толку активни колку што се тие активни немаше ништо да речам, ама ние....ние бате сме порка мизерија. Тука не мешај корупција, мафија, криминал и незнам си што зборам за во тешки времиња кога се, како се држат меѓусебе. И тоа го имаат докажано многупати досега, а ние...ние сме во кома, и тоа веќе 20 години(скоро). Изменето од Vladimir88 - 10.Јануари.2009 во 15:23 |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, ако се гледа само тој фактор - единство, во ред е тоа што велиш. Многу се поединствени од нас. Барем што се однесува за некои важни државни работи. Ние очите ќе си ги извадиме за да докажеме дека нашата опција е во право и да го оцрниме противникот. Никако да прифатиме дека другиот има подобро решение. Па и по цена на пропаѓање на државата. Ако треба, има да ја нема Македонија, ама да биде по мое, да дојдам јас на власт.
Туку, ај да не зборуваме многу. Страв ми е од овоА дежурниве критичари да не ме обвинат дека повторно пишувам(е) против нас македонците. |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дежурните критичари можат мене за уво да ми се фатат, само јас знам колку имам придонесено против тоа што се пишува на форумите македонски од страна на бугарите, зошто јас знам кој сум и што сум и реално ја оценувам ситуацијата, пред се сум реален а и на крај крајава не треба вистината да не боли треба да ја прифатиме таква каква што е. Изменето од Vladimir88 - 10.Јануари.2009 во 15:34 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се е познато од поодамна. О времето на Вашавскиот Пакт. Влезе Бугарија и почна распадот. Бугарија оди и си навоѓа Златник.........ама...СРЕБРЕН......... А ние што ќе си најдеме? Ај господ нека ни е на помош. Да бидеме здрави и живи и ќе видиме. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
токму така Орлов!
|
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е Филипе. Затоа менувајте под хитно мислењето и немојте повеќе да сте спомнале за ЕУ или влез во неа. |
||
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЧУМУ НИ Е ЕУ? Па ние и сами си можеме.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |