|
Dedo Mraz |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||
jblagoja
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
He he he, abe ti zivotot ke go pomines so ovie objektivi, nema da znaesh koj poprvo da go zastrafis na teloto Ama aj neka ti donesat na poklon, pa ke pozajmis nesto onaka za proba Изменето од jblagoja - 09.Јануари.2009 во 09:36 |
||
Computers are useless. They can only give you answers. (Pablo Picasso)
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima i za toa resenie > poveke tela. :D Eve da ne preteruvame na sekoi 2-3 objektivi po edno telce. Crop za zumovite, ful za drugite. :D
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovaa godina ne cekam na dedo mraz...toj mi ja ispolni ena druga golema zelba, no resena sum D80 ovaa godina da si ja zemam....a mozebi i za rodendenov ke si ja posakam |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma posakaj d90ka. Za sekoj slucaj. :P:D |
||
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne deka sum skromen... ama, stvarno sum ozbilen deka 14-24mm bi mi zavrsila rabota za se.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
skromna sum de ...dovolno mi e D80.... |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какви глупости има Д90... Срамота. Немој ни случајно пари да се фрлени за тоа. Основните функции се исти, што е единствено што ме занима. А да не зборувам колку CCD е подобро од CMOS (мачкало). |
||
treno
Нов член Регистриран: 22.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од Дедо мраз сакам 100’000 €
а после јас ќе си го средам студиот сам |
||
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga e veke dedo mraz vo prasanje
mozam da posakam edno vakvo, a? mojt? http://www.alpa.ch/index.php?path=products/cameras&detailpage=137 a i ide vo prilog na toa deka gledam deka lugeto koi obicno sakale the latest of technology odat na DIY ili low tech pa jas da postiram nesto taka, obratno od ona sto najcesto proseravam-elita na elitata .... linkov poveke go prativ za "edukacija" otkolku zelba, mislam deka duri ni dedo mraz nema username i pass na ovoj sajt - ne vleguva vo listata na potencijalni klienti, za nas, rajata e pomijata od tipot D3, 5D i slicno... |
||
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
||
thanatos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2007 Локација: Ethiopia Статус: Офлајн Поени: 125 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уф сашо си знаел шо сакаш!!!!!!
поздраф |
||
http://www.flickriver.com/photos/22191068@N02
Ad maiorem gloriam Dei- kir Gramatik |
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJ KOLKU DA NE RECETE DEKA NE ZNAM STO SAKAM :))
http://www.sinarcameras.com/site/index__gast-e-1473-23-1563-urlvars-rand-739.html |
||
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
||
kiko_33
Нов член Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam: ama epten mnogu go sakam Изменето од kiko_33 - 18.Јануари.2009 во 12:39 |
||
aboskovski
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sakam edna Holga/Diana so plasticen objektiv (sum videl, epten jaki fotki ispagjaat!), po moznost za 35mm (dokolku ima, seuste ne znam!?!)
Extra: moznost za promena na objektivot so pinhole ili zoneplate. |
||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |