|
Дајте една добра вест |
Внеси реплика | страница <1 495051 |
Автор | |
Vardan
Група Регистриран: 06.Септември.2013 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Borkica zamesila i ispecila za site fanoj na odi i se opuli..ali pod edin clen-da znajte koja e Borkica
|
|
Ako sakate da go doznaenjeto znacenjeto na eden covek-samo dajte mu pole na dejstvuvanje
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е многу ќе ги збогатат сиротите пензионери. Ама добро, 600 се, нека се, кој им ги дава. Инаку еве една "добра" вести. Оваа има и втор спот ама јас слатко се изнасмеав, еве го |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме насмеа дедичково... алал да му е! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega ke si legnam .....
....Imajte ubava vecer bez nekoj da vi bode oci
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најомилениот пејач во регионот доби син!Најпопуларниот српски пејач Жељко Јоксимовиќ и неговата жена Јована вчера во 18:30 часот го добија синот Коста. Гордиот татко веднаш за убавата вест се пофали на Twitter: - Денеска во 18:30 часот нашиот син Коста го вдиши животот со полни гради. Среќен сум што личи на мојата љубов, напиша синоќа Јоксимовиќ на Твитер.
Тие кога се запознале и двајцата биле веќе зафатени и имале врски, но сфатиле дека се еден за друг и ги оставиле тогашните партнери за да започнат врска. Јоксимовиќ вели дека покрај малиот Коста сега повторно ќе ужива во сите волшебства на родителството. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууу ќерка му машала
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го добив одморот! Спасена сум од пеглање униформа
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Михаел Шумахер се разбуди од кома и започна со рехабилитацијаМихаел Шумахер ги помина последниве 6 месеци во болница, по што конечно дојде времето за рехабилитација. Според странските извори, Шумахер сега е многу подобар, слуша гласови и реагира на допир. „Тој може да комуницира со сите околу него, а посебен напредок има кога до него се неговата жена и децата. Сега Шумахер е во состојба каде нема потреба од помош од специјалисти.“ Во официјалното известување стои дека Шумахер ја напушта болницата со потполна свест и го започнува долгиот процес на рехабилитација. Неговото семејство сака посебно да им се заблагодари на сите доктори и терапии кои му беа овозможени во болницата. Исто така се заблагодаруваат на сите кои испратија добри желби и позитивни мисли. „Вие успеавте да му помогнете. Но, во иднина ве замолуваме за разбирање дека неговата рехабилитација би требало да се одвива далеку од очите на јавноста,“ стои во соопштението. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Педериве си идат домаа
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 495051 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |