|
American Staffordshire Terier |
Внеси реплика |
Автор | |
ast_lover
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Ноември.2008 во 12:06 |
Epa aj i jas da vi gi pretstavam moite lepotani..
a za poveke sliki od site kucinja i infformacii mozete da go posetite nasiot web-sajt www.blood-diamond.com.mk Pozdrav |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стафи, секоја чест на оние кои искрено ја љубат оваа раса на кучиња и кои искрено ги чуваат без задни намери(за борби) мене морници ме лазат кога ќе ги видам.
|
|
nancy
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a мене (по ова што го гледам на сајтов) баш и не ми личи дека ги одгледуваат за галење...
,,FANTASTIC f**kER KING OF RING'S" ...Фуј |
|
ast_lover
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nancy izgleda mn ne gledas,taka da nemas blaga veza za sto stanuva zbor,mozes slobodno da izlezes od temata.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aко сакате куче кое...
American Staffordshire Terrier е ваш прав избор. Ако не сакате куче кое...
American Staffordshire Terrier не е правиот избор за вас. * Во Америка и Велика Британија се разгледува законот за забрана за чување на кучиња кои се лесно раздразливи и се користат во борби со кучиња **Медицинското осигурување не се аплицира во случај кога сте нападнати од вашето куче кое спаѓа во категоријата на борбени кучиња како и неколку други раси на кучиња (меѓу кои и Chow chow) |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |