|
Во туѓо тело |
Внеси реплика |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Септември.2008 во 22:32 |
За оние што ја прочитале книгата "Тело" веројатно веднаш ке претпостават која е идеата...Па,ке ја поставам во вид на прашање:
-Го живеете периодот на длабока старост...и случајно дознавате за некои научници кои тајно извршуваат операции со кои ви го пресадуваат мозокот во тело кое самите ке го изберете,секако од изборот кој ви е понуден...вие сте еден од избраните,да не речам "среќници" кој ја добива можноста да биде дел од тој научен пронајдок... Дали би ја искористиле можноста да продолжите да живеете,односно вашиот мозок со сите сеќавања и мисли да живее понатаму во младо и убаво тело,кое му припаѓало на некој друг пред тој да умре? И да напоменам,притоа не смеете да ја доверите својата тајна никому... |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ...se e vo zavisnost od dimenziite
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa...imas izbor...razlicni dimenzii
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja kako sum maler garant ke mi preostane nekoj ko Deni De Vito
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај,вака...ти прв ке можеш да избереш...и да речеме си пронашол тело какво што посакуваш...би се согласил да ја извршат операцијата?
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolje od moeto ? Nema takvo
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drago mi e sto ne go menuvas
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Bred Pit i tamu nekoi mozat bez zeni da ostanat koga bi se pojavil na nivnite sobiranki
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se somnevam...no sepak,prasanjeto mi bese,koga ke bides star,iznemosten,koga nema da ja imas povekje istata energija i sposobnosti
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jok, neka mi go stavat mozokot u tegla, ke si otvoram forum i ke se zaebavam...ke im zakazuvam i ke visat nekade na ulica .... uups...ja kazav vistinata kako izgleda...ne bas ko tegla, ama ko prevrten tetrapak, poblizu e
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas imas korisno resenie
|
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |