|
Влада на Република Македонија |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mileg, не сум модератор на политика, па кога пишувам тука, си пишувам како член, како тебе и сите други...
Одлуката што беше претходно спомната, за оданочување на ороченото штедење ја донесува Министерството за финансии, тоа спаѓа во владата на Република Македонија... како што гласи и темата.
Точно, за банките може во друг подфорум да расправаме, тука си дискутираме за политиката на владата...
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај да ја прашам Анастеа иако прашањето не е за тука вреди ли да орочиш денари на 6 месеци....каматата е 9 %
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не ја тупиме темата, напишано е на друго место...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. shto li ima da kaze nashata vlada za ova...Ako ni dojde na gosti...kje vazi li i za nego zakonot za zabrana za pushenje na javno mesto..ili kje se stepaat koj da go zeme opushokot shto kje go frli pa posle kje go prodavaat na nekoj aukcija...Sitel televizija i ovoj ubav komentar...
АЛАРМ ВО САД - ПУШАЧ ВО БЕЛАТА КУЌА ОБАМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОД ПУШЕЊЕТО Новоизбраниот американски претседател Барак Обама вчера не даде конкретен одговор на прашањето дали се откажал од пушењето. Во земја каде пушењето цигари се причина за смртност кај еден од
петмина пушачи и каде лекувањето на болестите поврзани со пушењето ја
чината државата милијарди долари годишно, Обама се најде под притисок
на јавноста да се откаже од тоа да биде негативен пример и да ја победи
својата дведецениска зависност. Појавувајќи се на Ен-Би-Си во емисијата “Соочување со печатот”, новинарот Том Брокоу директно го праша Обама дали престанал да пуши, бидејќи Белата Куќа е непушачка зона. - Престанав, одговори Обама смешкајќи се. Сакам да кажам дека има периоди кога сум скокнал од вагонот. - Почекајте, значи ли тоа дека не сте престанала - праша новинарот. - Доволно фер - рече Обама. Сакав да кажам дека под овие услови паправив одлична работа да останам во подобро здравје. Нема да ме видите како ги кршам правилата на Белата Куќа - рече новоизбраниот претседател на САД. |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |