|
Закон за домување |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Pannet
Група Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека е ОК ако се прави забава претходно да се информираат соседите. Не знам дали постои ваква опција во законот?
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе мои,па вие многу ме уплашивте.Таман мислев да бегам во зграда види, правила не видени.До сега знам дека се плаќаше чистачка,сијалица ако прегоре, мењаше тој кај што ќе прегори,па наредната другиот и така се по ред.Не мислите дека ова се прави само државата да се офајди,за ништо се плаќа регистрацуја како за фирма,па после фирмарина па ќе измислат уште нешто,ако веќе не измислиле.Да не заборавам да кажам зашто сакам да бегам во зграда.Живеам во нас.Бутел тие што се од Скопје сигурно знаат кој дел е.Секое сабајле во 04и15мин.ме будат оџи,ама толку гласно што мислам дека во соба ми влегле,и тоа не еден,најмалку 5 а може 6.Е сега тој закон што важи кај вас, кај нас не важи.И тоа ова со појачала е, а вие за усисивач и телевизор не користите појачала.Незнам кај се тие инструменти за мерење бучава,ама кај нас не се.И нашиот Македонски народ си молчи не се буни а мене ми се плаче
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Не мислите дека ова се прави само државата да се офајди,за ништо се плаќа регистрацуја како за фирма,па после фирмарина"..........
...pa, i ne mislat da vidsh ! ...ako mislat,..nema ni da dozvolat takvo eshto,... ...poradi samo toj edinstven interes ,.. ..a ne deka sakale da vovedat red ... ...i se "vadat" so drzavi kade shto standardot na gragjanite e desetina pati pogolem od toj na ovie tuka... isti k*rac e i so parkiranjeto( duri i na periferiite pochnuvaat da naplakjaat,.. samo , glupav chovek ,..ke si misli deka toa e,..poradi toa shto ,..nekoj vazen gomnar im go kazuva... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во 90% од зградите во нашиот главен град е како зона на самракот, ако нема правен субјект кој ќе води ред за тоа нема да може да се подигне обвиненение.
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |