|
Малиот брат со големо уво ве демне! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе нека прислушкуваат колку сакаат...навикнат сум...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne deka sum alapaca ama nekogas i nesto ke si kazam...ona sto mislam..sega ispaga deka i ne treba da mislam a uste pomalku da kazam...vo sekoj slicaj blagodaram na informacijata Moira...sosema izumiv...a i daleku sum od antidrzaven element
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi ti. Ne samo shto te prislushkuvaat i te snimale vo intimnata soba. E, ova e seriozno. Chovekot mora da raboti. Znachi od denes vo sexsot, a ne vo vinoto, e vistinata. Zatoa i mu go udrile zmijskoto OKO. Изменето од orlov - 14.Октомври.2008 во 22:44 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црвенковски тврди дека Груевски го прислушува На лидерот на СДСМ му е чудно како нецели 24 часа по одлуката на партискиот Извршен одбор да се побара лидерска средба, од Груевски добил покана за средба очи в очи - Не алудирам, туку тврдам. Не само мене, туку сите.
- Десет минути пред прес-конференцијата добив известување дека Груевски ми предлага средба во четири очи. Како успева Груевски да ми ги чита мислите или ми ги чита разговорите - рече Црвенковски. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima kako nema, petokolonasi koi i rodjena majka bi prodale za nekoi tudji interesi.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |