|
Slipknot |
Внеси реплика |
Автор | |
filip122
Група Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Август.2008 во 17:29 |
ШТО МИСЛИТЕ ДА ДОЈДАТ СЛИПКНОТ ВО МАКЕДОНИЈА???????
ЗНАМ ДЕКА ОВАА ИДЕА ВИ ЗВУЧИ НЕВЕРОЈАТНА НО ДОКОЛКУ СЕ СОГЛАСАТ ПОВЕКЕ ЛУЃЕ ДА ГИ ДОНЕСЕМЕ СЛИПКНОТ ВО МАКЕДОНИЈА МОЖЕБИ ОВАА ИДЕА БИ СЕ ОСТВАРИЛА. МАКЕДОНИЈА ДОНЕСЕ МНОГУ ЅВЕЗДИ ВО НЕА, ЗАШТО ДА НЕ ГИ ДОНЕСЕМЕ И СЛИПКНОТ!? ШТО МИСЛИТЕ, КОЛКУ ЛУГЕ КЕ ДОЈДАТ НА НИВНИОТ КОНЦЕРТ, БИДЕЈКИ ТИЕ НЕ МОЖАТ ДА ОДРЖАТ КОНЦЕРТ ЗА МНОГУ МАЛА БРОЈКА НА ЛУГЕ!!!!!!!!????????? ШТО МИСЛИТЕ, КОЛКУ БИ БИЛА КАРТА ЗА НИВНИОТ КОНЦЕРТ БИДЕЈКИ НЕ МОЖАТ СИТЕ ДА СИ ДОЗВОЛАТ ГОЛЕМА СУМА НА ПАРИ!? ЈАС НАЈВЕКЕ БИ ДАЛ 2500 ДЕНАРИ НО ТОА Е ГОЛЕМА СУМА НА ПАРИ ЗА КОНЦЕРТ! СЕПАК АКО САКАМЕ ДА ДОЈДАТ ПОВЕКЕ ЛУГЕ ЦЕНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ ШТО ПОМАЛА!!! ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА СЕ ОСТВАРИ ОВАА ИДЕА ПОДДРЖЕТЕ НЕ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА КОНЦЕРТОТ НА СЛИПКНОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!! SLIPKNOT FOREVER… Изменето од anastea - 25.Август.2008 во 16:17 |
|
filip122
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има ли фанови на слипкнот ???
|
|
filip122
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci tuka defintivno nema fanovi na slipknot
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве бе јас сум фан на Слипнот .
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе дај не заебавај, има далеку подобри бендови кои мора да дојдат
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
ТХЦ Манге
Сениор Регистриран: 10.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене ми се свиѓет///
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mene me prasuvate, ic ne mora da doadjaat...Sto da vi kazam, sum gi promasil deckive( citaj nikogas slusnal za niv) i ko sto gledam sega po net, ama bas nisto ne sum propustil...pffff... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум фан.
Го делам мислењето на Забеган. Нека дојдат еве Д.Тијатер на пример, бар ќе ми се освари една од животните желби -да им идам на концерт. Иначе овие ми се премногу уфилмани некако... со тоа маските и доус кајндс оф шит. Башка њу метал се, а то не поштуем така да... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маскенбал музика...
имаа една добра балада шо ми се засвиѓа , Vermillion се викаше... требале на драмско да се запишат , повеќе им иде кореографија неголи музика... ама не заостануваат , радо би ги слушал кога би имале концерт |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум фан на Слипнот... од пред 5 минути. Озбилно, сега прв пат слушнав за нив. Слушнав две песни на Јутјуб и... шо знам, треба уште повеќе да слушнам од нив па да дадам ,,дозвола,,??!!?? дали да дојдат во Македонија. |
|
Toxical Bile
Нов член Регистриран: 06.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум фан на Slipknot
И најдобри се!! и би сакала да ги видам во МКД :) |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |