![]() |
|
Македонско радио |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 11.Август.2008 во 23:23 |
Колку што гледам, пола форумџии ја вреѓаат МТВ.
Но што мислите за Македонско Радио (Националното). Јас мислам дека и покрај финансиските проблеми работата си ја вршат најпрофесионално и достојно за национално радио. |
|
![]() |
|
Nin4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најпрофесионално си ја вршат работата. Има емисии за сите возрасти од драми, приказни, документарци, спорт музика и се по ред. Додека приватните радиостаници даваат ред музика ред реклами. Меѓутоа се е до вкусот.
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
еј радио 2 си е баш супер и модерно е
![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Go mrazam makedonsko radio, posebno koga sum u kola go ima na sekoja vtora frekfencija....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |