|
Новини во Законот за високо образование |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa toa i mene me cudi, deteto lani platilo prva rata 100 evra, i cela godina ne otishlo na fakultet bidejki nemalo pari da si plati ni za knigi ni za prijavuvanje ispiti. Sega definitivno odlucilo deka ne moze da plakja, bidejki za ovaa godina pauza mora da kvadrira i odlucilo da se prijavi vo agencijata belkim ke s evraboti. damla go udrilo koga mu kazale deka mora da plati za cela vtora iako ne se pojavilo cela godina nafakultet niti polagalo, niti slushalo predavanja. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И додека овие новин ане најдоа примена сега веке се бара воведување нови. Со едните се укинуваа некои досегашни лоши искуства сега се враќаат други. До кога со промени кои не даваат предност на младите кадри туку ги враќаат назад оние кои еднаш се пензионираа?
Се бараат пензионирани професори за дисперзираните студии |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
повеќе од 5 години во пензија да предава а ако умре на предавање
а младинава ќе седи дома ќе гледа шпански серии |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |