|
Репрезентативно деколте |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... Во последно време станувам ..посмела.... па ми годи ...и се
чувствувам ..баш онака .... пријатно ...кога ќе ми ... зјапаат ...
...у деколтето .....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bas za reprezentativno dekolte
nego za nekoe upm dlabokoooooooo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas zjapam povekje u nogi, no koj znae mushkite se menvat so vreme traenje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема маж кој не погледнува во раскошно деколте, само некои тоа го прикриваат, а некои нападно зјапаат... тоа е рефлексно, погледот таму ти оди... Инаку зошто жената така се облекува, сигурно не се луфтира...
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo toa treba sto pocesto da go pravat, odnosno taka da se oblakaat - so raskosno delolte. Nie sekogas kje bideme tuka da oddademe pocit i blagodarnost so dooooolgo zjapanje... |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee ovde sum na moj teren,dekolte kako sakam,okruglo,cetvrtasto na V,tuka sumjas svoja sekogas zadovolna,ubava i zadovolen toj sto si gi polni ocite dali tajno ili so apetit hahahahaha
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tajno ili apetit????
mislis na skrisum ili ocigledno .... valjda? Изменето од anakin - 18.Јули.2010 во 09:23 |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами дај прати фотка,да видиме,вака како фалење ми гледа мене. Мислам на докажана работа капа сите ќе ти симнеме вака за жал |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што вреди кога на крај испаѓа пуне очи , празне руке
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cccccc ... ama si alcen .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto je lepo i Bogu je drago ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |