|
Помош !! Проблем со техника |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во сите договори прецизирано е во кој случај ти го менуваат уредот со нов.
Знам оти имав проблем со Denon појачало кое ми спиеше по сервиси година и пола со прекини...Као го направивме дојди земи го. За недела дена пак истиот проблем... Во мојот договор беше прецизирано доколку уредот помине 48 дена во сервис во рокот на гаранцијата имам неотповикливо право да барам нов.. Фала богу на тие маки и го искористив па од тогаш новово се погоди |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас, ама за монитор
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..shtom e pod garancija( do ute),...ne e tvoja sekiracijata dali se poprava ili ne, tuku na servisot. ako go odnesesh do utre , togash ke te koshta besplatno sekoja popravka, zatoa shto garancijata se prodolzuva se dodeka e na servis aparatot.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки како на таблет галаху таб 3 ,да гледам ТВ пробав тука на идивиди тв во живо не пушта ај ако знаете пишете како
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од play store симни си некоја апликација за македонски тв канали....имаш неколку понуди
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i posle sto
|
|
vivi
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и после ќе гледа телевизија на таблетот...само кај што има конекција, разбира се....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, или апликација или кажи дали нетот ти е на ONE, T-home или некој трет. Овие двете имаат други опции. Од ONE не сум платила до сега, од другиве 200 денари слушнав дека е месечно, што е лудост
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
kire.nikolov3
Нов член Регистриран: 26.Април.2017 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво би сакал да прашам дали некој се разбира во TV имам TV Arieli го земав 300€ пред неколку месеци до сега немав никаков проблем ставав филмови на USB ппврзував со PC го симнав вчера Underworld последниот дел сега брзо што испадна го ставив на USB ми го отвора но не ми дава слика сликата е црна и трепка Sound на PC го пушта филмов а и сите други филмови не прават проблем на TV-Vo дали некој може да ми помогне со овој проблем?
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |