|
Renault Megane Coupe 1.4 ??? |
Внеси реплика |
Автор | |
kkxenon
Нов член Регистриран: 08.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јули.2008 во 15:04 |
Mi nudat dosta socuvan Renault Megane Coupe 1.4 so full oprema, pa me interesira vaseto mislenje za ovaa kola.
Kolata mi se sviga samo nekako se dvoumam zaso barav nesto pomala kola, ovaa ke trosi poveke, najverojatno servisot i delovite se poskapi... Dali se skapi za odrzuvanje, dali trosat mnogu i koi im se maanite ili doblestite??? |
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa skapo e relativna rabota, mnogu zavisi i od performansite(ako ima 200 konja ke letaat iljadarki niz auspuh) i od nacinot na vozenje i redovnost na servisiranje(ako cekash da dojde do remont togash ke te izgorat a ako redovno se servisira ke pominesh so pomalku pari) zavisi i koja godina e kolata sto postara toa poskapa
|
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ваљда вакво а... епа убаво убаво Изменето од samir_sneijder - 25.Јули.2008 во 09:36 |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |