![]() |
|
Со 30 денари фатил 5.000 евра на спортска |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
што и фали на темата?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
nisto . . .Za malku i jas ke bev vo vesnik . . .Ama ako uplatev . . .:D:D:D osum natprevari od uefa kup . . . Ama poveke sreka vikendov . . .A ortakot so zdravje da si gi trosi . . .Mislam deka cista sreka e toa . . .:D:D:D
|
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
eden nas sograganin si fati so 50 den 155.000 den. izigral nad 13 utakmici od kup na uefa i sea si gi trosi so zdravje....za takvi sumi so tolku malku vlog, potrebno e navistina mnogu sreka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |