![]() |
|
Русија ја тероризира Грузија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8910 |
Автор | |
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Welcome Абхазија и Јужна Осетија... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
osekjam deka tuka rusija ke si go,....okrka!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Од кого? НАТО ќе ја бомбардира?
![]() |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Објасни жити се, како ќе си го окрка??? Како прво Русија не е многу насилнички настроена како што е тоа САД... Замисли ги САД да имаат проблем со некоја држава како Русија со Грузија, одма ќе ја набедат дека не ги почитува човековите права и за ден два , бомбардирање... |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne znam tochno kako e,..ama ,znaejki gi rusite deka sakaat da pokazuvaat sila,...( demek ,...i tie go mozat toa),....edinstveno poradi toa se meshaat ,...ne deka stvarno se zagrozeni rusite vo gruzija,....ama ,..ako preteraat vo "zashtitata",...ke si go okrkaat,...toa e sigurno,...a,kako?,....toa ke go vidite,...koga ke se sluchi,....ako se tolku glupavi,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Добро баба Ванѓо, ќе видиме... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |