|
ЛУТ НА БОГ |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам за одговорот, Незнаев како поинаку да го формулирав следново прашање, наблиску до тоа што сакам да прашам е вака. Дали имаш чуство како да си поврзан со папочна врвца за некој друг свет. Како да не припаѓаш во овој свет? |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не. Зошто меѓудругото припаѓаш и во овој свет. И припаѓаш во овој свет по своја волја. Не мора да излезеш од телото за да оснавазаш. Ти си многу повеќе од само т.н. астрално тело. Изменето од pHp - 24.Јануари.2012 во 23:01 |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bi prashala - Koj e toj shto e lut na boga? da ne e smesten vo "ranecot", mozhebi?
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od svojot trezor pustiv demon nova vera , nova biblija mi dade baknez,a primiv otrov instant ljubov , instant smrt My Grandfather went for money he left his bones in u,us,usa Pod srp i ceka jas sum roden i nemav isus ,alah i sotana mesto srce imav zvezda moja vera moja biblija All my children go for money They will pay the bills for U, for U, US, USA Dal sum buden ili sonuvam? magepsan i jas povtoruvam nova vera nova biblija nova vera nova biblija Eve dolar da izneveris i eve dolar da zaboravis nova vera nova biblija nova vera nova biblija |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |