|
1000 стипендии |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се подразбира под целосни стипендии? Дали имаат сопствено сместување?
Изменето од Паланчански - 28.Февруари.2009 во 13:50 |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Nova pokraj deca od Skopje ima i od vnatreshnosta pa zatoa mislamdeka imaat i internatsko smestuvanje, no da ne shpekuliram kje prasham za potocni informacii.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зарем и од студентите ? Како ли да студираат ако стипендиите каснат?
Министерството три месеци не префрлило пари за стипендии |
|
Kasnakoski
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam dali e isto so nasite 1 000 stipendii, ama 2 godini razrabotuvam proekti i sum zadovolen, zo[to mi doa]aat po 6,5 euro na ;as, ili re;eno so drugi zborovi zemam 2 pati povekjeodkolku vo normalnite ;asovi.
|
|
VisaFighter
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФОН Универзитет во соработка со најголемите македонски компании, и оваа година ја стартува кампањата И во Македонија се може! Се бараат најдобрите умови од целата држава, кои ќе бидат стипендирани за нивните додипломски студии. Компаниите ќе доделат 50 целосни стипендии, а Универзитетот ФОН со цел да го поддржи квалитетот во високото образование дополнително ќе додели уште 250 делумни стипендии за најдобрите матуранти. Вкупниот фонд на стипендии изнесува 675.000 евра! Аплицирате на www.fon.edu.mk! Придружете се на Facebook групата на: http://www.facebook.com/group.php?gi...4721581&ref=mf Изменето од VisaFighter - 25.Март.2009 во 17:15 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |