|
Пепи Бафтировски |
Внеси реплика |
Автор | |
trampolina
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Март.2008 во 08:33 |
Pocituvani,
Vo denesniot broj na Utrinski Vesnik bese objaveno deka na nasiot pejac Pepi Baftirovski, koj sega zivee vo USA, mu treba pomos. Vo eden od komentarite na citatelite e ponudena pomos od nasinka koja zivee vo USA. Ve molam, dokolku nekoj od Vas ima kontakt so gospodinot Baftirovski, prosledete ja do nego nejzinata email adresa: irenabbogdanova@hotmail.com -iako mozebi taa ima napraveno pecatna greska ispisuvajki ja so dve "b", mozebi treba samo irenabogdanova@hotmail.com Eve go nejziniot komentar na vesta vo Utrinski: Од: irenabbogdanova@hotmail.com Датум: 27.03.2008 01:43:45 pepi,javi mi na imael kade si ke dojdam da te donesam vo greenwich connectikat. molimte ne se vrakaj vo makedonija. vo bolnisata tuka ke najdeme lek i za tebe, i nema nisto da te kosta. jas sum sestra na ole, prijatelkata tvoja od bife daniel. molimte nemoj da se vrakas vo makedonija i da ti ja poklonat cela. ako nekoj ja procita mojot apel ve molam pratete mi kontakt telefon ili adresa. pepi ti izgleda ne si bil odamna vo skopje, pa neznaes kakva e situacijata tamo, sega ne e vreme za vrakanje tamo, a imas golemi sansi tuka. jas se ke storam da ti pomognam pozdrav irena na tetka vida kerka. mama mnogu te pozdravuva i bas sega i kazav za tebe ama ne deka si bolan, mama vika deka mnogu ubavo pees, sto site nie toa go znaeme.pozdrav od mene i majkami. |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se sekavame na Pepi Baftirovski i spremni sme da pomogneme kolku mozeme ,vprocem makedonecot sekogas bil takov no moram da kazam deka navistina ne iznervira Irena kako da ona otisla od tuka a nie vo medju vreme sme stanale divljaci pa saka na Pepi da mu poraca nikako da ne doadja ove , ni cela Makedonija da mu ja dalePa koga ke razmislam malku poarno Irena da si sedi vo USA ovde so takvo srce ne i e mesto i jaden Pepi ako ona mu pomogne i toa bez da plati.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Anne_sk
Сениор Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred 40 dena pocinal
pocivaj vo mir |
|
I LOVE MY LIFE
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da Pepi pocina bas na prv den na Veligden 27.04 .Pocivaj vo mir
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pepi pocivaj vo mir
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господи, подари му на Пепи мир и Царство Небесно
и почивка на место светло и топло
каде што нема солза ниту трага од тага
и каде што царува Мирот и Љубовта
и каде што Единствен Цар Си Ти, Свети Боже!
Амин!
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пепи Бафтировски остави зад себе убави народни песни
во кои најмногу провејуваше тагата и копнежот на печалбарите по родниот
крај.
Неможам да сфатам, како некои луѓе се осмелуваат да сугерираат некому да оди или не оди некаде и да му кажуваат што да прави, како дотичната ирена. Ќе ми биде само ептен криво ако починал тажен што е далеку од родниот крај за кој толку многу пееше. Нека почива во мир. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |