IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Kараница помеѓу вас и другар/ка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kараница помеѓу вас и другар/ка

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Kараница помеѓу вас и другар/ка
    Испратена: 24.Март.2008 во 11:57
 DALI STE SE SKARALE SO DRUGAR/KA NEKOGASH I DALI STE SE SMIRILE?

EVE MOJ SLUCAJ TAKOV: IMAV EDNA MOJKA DRUGARKA I SE SKARAVME. ZA 6 MESECA PAK SXE SMIRIVME I SE BESHE U NAJDOBAR RED??

DALI KAJ VAS IMALO TAKVA SLU4KA?

Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:49
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 00:11
Па нормално... јас сум имала многу другарки но со сите се скарав,односно не сум се карала со никоја,баш караница никогаш не сум имала, но поради тоа што не знаеле да ме почитуваат сум се разделила зошто јас сум многу толератна па замислете до каде тие пошле што ме натерале на тоа така да не би се смирила никогаш и со никоја
сега имам една вистинска другарка која мн мн ја сакам и таа мене, и нон стоп е тука секогаш и за се
исто имам и еден другар и неколку пријателки со кои се гледам и со кои ги споделуваме некои сегменти од нашите животи....и доволно ми се ..бидеќи иако не се многу знам дека се искрени..а тоа е најбитно
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
MusketaR Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Март.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MusketaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 18:39
Prijatel na sekogo verba vo nikogo
...:::My Life My Rules:::..

Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 20:55
prijatel i drugar ne e isto
Кон врв
Дафи Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дафи Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:46
Еееех, обично не се карам многу многу. Пробувам да се изолирам од таквите со кои ке треба да се карам....
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:42
Моите другарки не се караат, тие „културно“ добацуваат и ништо не кажуваат во фаца. А кога ќе ти пукне филмот навредени се што си им повишил глас. Подобро ќе се искарам еднаш како што треба и ќе преминам преку проблемот, отколу секој ден да префрлам. Поради вакви работи јас сум секогаш „лошата“ во друштвото. Не знам само што ќе прават кога ќе чујат што се зборувале една за друга. Од тоа не ме боли глава, се што требало јас сум кажала

Изменето од Monuska - 26.Март.2008 во 17:44
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 08:59
Со мојата најдобра другарка се немам скарано.. имаше период кога едно две три години не се дружевме, ама не е тоа дека сме се скарале или нешто којзнае што. Се што имаме да си кажеме си кажуваме уз муабет па затоа и веројатно многу ретко се караме... немам ни причина да се карам со нејзе
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2012 во 02:56
Ми беше... нешто... многу блиско (независно од географската дистанца).
Ми беше закрила.
Ме сослушуваше со часови.
Ме читаше и ми зборуваше се додека не ти пратам едно среќа
Ме сакаше насмеана.
Ме сакаше.
Се смеевме заедно дур го кршев јас јазиков обидувајќи се да зборам англиски.
Те сослушував.
Срцето ти чукаше во тактот со животот.
Срцето ти откажа
додека некој те украде од светот додека спиеше.
Сега многумина плачат по тебе
но ти сега мирно спиеш
и танцуваш со ангелите.
Премлада, но засекогаш во моето срце.

Пред шест месеци реши да престанеме да контактираме...
сега сите шанси се загубени, 
но јас и ти повторно ќе се сретнеме,
ангелу со преубава насмевка.
Ти ме оддржа во живот
и благодарение и на твојата несебичност и љубов 
јас го надминав моето автодеструктивие (самоповредувањето).

ПОЧИВАЈ ВО МИР МИЛА.

роза

Изменето од ekszi88 - 27.Мај.2012 во 02:59
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.