|
Kолку сте се промениле |
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ќе почнам да се анализирам себеси
каква бев пред неколку месеци и каква сум сега, моето однесување,размислување... се чудам како можеше до толку да се сменам... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека заради еден увид, сознание, спознание - што и да беше сето тоа што ме тресна јако од глава ми ги измести сите тектонски плочи... до степен што и дишењето и спиењето ми се изреметени, а јас сум се понапната со себе. Кога заспивам ко да тонам а и дишењето ми е ко да не дишам... немам појма што ми се случува Се сменив скрос, ова не бев јас, немам појма што по ѓаволите ми се случува....
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку тоа чувство на паѓање и тешко дишење е многу силно добронамерно те советувам да посетиш психијатар да види дали ти треба терапија со лекови. Он топик: Не ми се верува како од наивно добродушно дете што се дружи со сите израснав во асоцијален тинејџер што не чувствува љубов спрема никого, најверојатно затоа што многу ме повредија личности од кои најмалку ја очекував таа отфрленост. Се надевам дека ќе го најдам детето во себе повторно , бидејки многу го сакам и многу ќе го разочара восрасниот човек во кого тоа се претвори. Но ми требаат луѓе што се грижат за мене за да го постигнам тоа.. а не куп луѓе што ќе ме палат на клада. |
|
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosta sum promeneta ...za razlika od porano ..valjda godinite si go pravat toa iskustvo
|
|
jas sum jas....
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле целосно. Не можам да трпам драма веќе... а која драма бев чоече
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |